HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Nisan 2021 Salı Saat: 10:59

VALİ SONEL, AVUKATLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Sonel, “Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen Avukatlarımız, çağdaş hukuk sisteminin
VALİ SONEL, AVUKATLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Vali Sonel, “Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen Avukatlarımız, çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir” dedi.

Hukuk devleti kavramı içindeki adalet ve demokratik sistemin temel taşlarından olan yargı ile savunma hakkının uygulayıcısı Avukatlık müessesesi birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar diyen Vali Sonel, şunları söyledi:

“Birey ve toplumları hakları konusunda bilgilendiren, yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan avukatlarımız, meslek etiğine ve kanunlara bağlı, adaletin sağlanması hususunda kararlı tavırlarıyla da toplumumuzca takdir edilmektedirler.

Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan başta Ordu Barosu Avukatları olmak üzere tüm Avukatların, 5 Nisan “Avukatlar Günü”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

 

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, AVUKATLAR, GÜNÜ’NÜ, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız