HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2021 Pazartesi Saat: 10:40

PAZARLARDA PANDEMİ ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Altınordu Belediyesi tam kapanma dönemi tedbirleri kapsamında yayımlanan genelge doğrultusunda sadece yaş sebze meyve ve fide satışı yapmak üzere ikince defa kurulan üç pazarda pandemi önlemlerini üst düzeyde tuttu. Pazarlara Zabıta ekipl
PAZARLARDA PANDEMİ ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Altınordu Belediyesi tam kapanma dönemi tedbirleri kapsamında yayımlanan genelge doğrultusunda sadece yaş sebze meyve ve fide satışı yapmak üzere ikince defa kurulan üç pazarda pandemi önlemlerini üst düzeyde tuttu.

Pazarlara Zabıta ekiplerince hijyen ve dezenfeksiyon önlemleri alınarak oluşturulan kontrol noktası dışında girişlere izin verilmedi. Zabıta ekiplerince sabit dezenfektanların kurulduğu pazar girişlerinde HES kodu sorgulaması maske ve mesafe kontrollerinden sonra vatandaşlar Pazar yerlerine alındı. Pazar tezgahları arasında olması gereken mesafenin önceden ayarlandığı ve tedbirlerin üst seviyede tutulduğu pazar yerlerinde zabıta ekipleri gün boyu pandemi tedbirlerinin uygulanmasında sıkı denetimlerine devam ettiler.

ÖZLENEN BAYRAM GELENEĞİ PAZARLARDA YAŞATILDI

Bayramda salgın nedeniyle bir araya gelemeyen vatandaşlar tarafından özlenen bir gelenek pazarlarda yeniden yaşatıldı. Misafirperverliği ve kendine özgü ikram kültürü ile tanınan milletimize ait bayram tebrikleşmesi Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla Pandemi kurallarına dikkat edilerek mesafeler gözetilerek bugün pazarlarda yaşatıldı.  Tebrikleşme sonrasında belediye ekiplerince üreticilere pazarcılara ve vatandaşlara kolonya, şeker ve çikolata ikram edildi.

Altınordu’da kapanma döneminde ikinci defa kurulan Şirin Pazar, Pazartesi Pazarı ve Cuma Pazarı girişlerinde vatandaşlar Altınordu Belediye ekiplerince Bayram ikramıyla karşılandılar. Başkan Aşkın Tören’in talimatlarıyla belediye ekipleri şehirde kurulan üç pazarda da tüm tezgâhları tek tek dolaşarak üreticilere, esnaflara ve alışveriş için gelen Altınordu’lulara şeker ve çikolata ikram edip kolonya tuttular.  Başkan Tören’in selamlarını ve bayram kutlamalarını vatandaşlara ileten belediye ekipleri ayrıca pazarlarda tüm esnaflara ve vatandaşlara dezenfektan hediye ettiler.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Altınordu Belediyesince alınan tedbirlerle hem güvenli ve sağlıklı bir alışveriş imkânı bulan hem de özledikleri bayram ikramı geleneğiyle hoş bir bayram tadı yaşayan esnaflar ve vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti belirtip Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerine ilettiler. 

 

Anahtar Kelimeler : PAZARLARDA, PANDEMİ, ÖNLEMLERİ, ÜST, DÜZEYDEYDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız