HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 10:16

“19 MAYIS BAYRAMI KUTLU OLSUN”

“19 MAYIS BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, geçmişten günümüze bütün ülkemizde sevinçle kutlanan önemli bir gündür” dedi.

Dalak, kutlama mesajında şunları söyledi: “Ulusal bağımsızlığımızın milat tarihi olan 19 Mayıs’ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençliğe armağan etmiş, böylece gençliğe adanmış bir bayram olarak da dünya tarihinde bir ilki daha başarmıştır.

Gençlerimize emanet edilen geleceğimizin ve devletin esasını oluşturan demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti ilkelerinden ve bu ilkelerin etrafında örüldüğü “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” fikriyatından giderek uzaklaşıldığını görüyoruz.

Bizler, mazlum milletlerin örnek aldığı “Kurtuluş Savaşı” değerleri yerine; gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini tehdit eden, laikliğe aykırı, demokratik değerler ve kazanımların yok edildiği, hukuk devleti algısı yerine kanun devleti ve otoriterliğin hâkim olduğu bir devleti; giderek şiddet ve savaş ortamı sarmalına doğru yol alan bir geleceği gençlerimize bırakmak istemiyoruz.

Laik bir eğitim, tarafsız ve bağımsız bir yargı, ulaşılabilir bir adalet, katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi, hukukun üstünlüğü ve sosyal devlet ilkelerine     bağlı   bir      Cumhuriyet   istiyoruz.
Biliyoruz ki gençler kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacak, istek ve ilkelerimizi unutmayacak         unutturmayacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”

 

Anahtar Kelimeler : “19, MAYIS, BAYRAMI, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız