HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Mayıs 2021 Cuma Saat: 12:20

GÜRAKS TURKCELL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİ HİZMETTE

Güraks Türkcell Kurumsal Çözüm Merkezi Cihan Fidan, GSM Operatörleri içerisinde Ordu’da bir ilke atılan Kurumsal Çözüm Merkezi hakkına bilgilendirmelerde bulundu. Fidan, Gazeteci Şafak Deliçakar’a verdiği röportajda Güraks ailesinin
GÜRAKS TURKCELL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİ HİZMETTE

Güraks Türkcell Kurumsal Çözüm Merkezi Cihan Fidan, GSM Operatörleri içerisinde Ordu’da bir ilke atılan Kurumsal Çözüm Merkezi hakkına bilgilendirmelerde bulundu. Fidan, Gazeteci Şafak Deliçakar’a verdiği röportajda Güraks ailesinin ‘Müşterim İçin Varım’ parolasıyla çıktıkları hizmet yolunda teknolojik anlamda da yeni hizmetlerle Ordululara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Fidan, haftanın röportajı sayfamıza hoş geldiniz. Güraks Türkcell Başbayisi Ordu’da bir ilke imza atarak Kurumsal Çözüm Merkezini kurdu. Öncelikle Kurumsal Çözüm Merkezi ne anlama geliyor? Bu konuda ne gibi bilgiler verirsiniz?

Cihan FİDAN: Hoşbulduk sayın Deliçakar. Evet Hem Turkcell olarak hem Güraks ailesi olarak uzun yıllardır Ordu’da faaliyet gösteriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada kamu ve özel sektörde bütün müşterilerimize hizmet veriyoruz. Dijital dönüşüm başlığı altında çözümler sağlamaktayız. Müşterilerin verilerini güvenli bir şekilde bulut uygulaması ile yedekleyebiliyoruz.

Güraks Turkcell Kurumsal Çözüm MerkeziTurkcell 'in müşterisi olan belirli segmentteki kurumsal müşterilerin bölge bazlı yönetimini gerçekleştiren partnerdir. Turkcell sunduğu hizmetlerle buna uyum sağlayarak boyut bağımsız olarak kurumunuzun dijitalleşmesini sağlayacak hizmetler veriyor.

Şafak DELİÇAKAR: İnternet alt yapısı hizmetlerinde ne gibi kolaylıklar sağlıyorsunuz?

Cihan FİDAN: İnternet alt yapısında birden fazla ürünlerimiz var. Öncelikle hangi müşteriye hangi ürün gerekli bunu anlamaya çalışıyoruz. Fiber ağımızın olduğu noktalar var olmadığı noktalar var. Duruma göre sim kart üzerinden internet ağını müşterilerimize veriyoruz. Müşterinin problemini çözme odaklı ilerliyoruz. Alt yapının nasıl olacağını müşteriyle konuştuktan sonra belirliyoruz.

Şafak DELİÇAKAR: Özellikle ticari işletmelerde yedekleme konusu çok önemli. Bu hususta neler yapıyorsunuz?

Cihan FİDAN: Aslında dijital dönüşüm tarafından baktığımızda müşterilerimizin sunucu yatırımları santral yatırımları verilen güvenli bir şekilde yedeklenme konusu çok önemli. Bizde bu hizmetleri bulut sistemi üzerinden sağlayabiliyoruz. Reklam tarzında müşterilerimize de marka işbirlikleri sağlıyoruz. Müşterilerimizin neye ihtiyacı olduğunu anladıktan envanterimizdeki ürünleri müşterilerimize doğru bir şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz.

Turkcell kurumsal ürünlerine (akıllı cihaz, Turkcell sim kart, internet paketleri gibi) ve dijital iş servislerine (bulut uygulamaları, sunucu yedekleme, siber güvenlik yazılımı gibi) Turkcell kurumsal çözüm noktaları üzerinden erişebilirsiniz. Bireysel olarak mağazalara gitmek gibi şirketinizin ihtiyaçları için de kurumsal iş ortaklarına başvurarak internet ve telefon taleplerinizi karşılayabilirsiniz. Gelişen dünyada şirketlerin de bilişim teknoloji harcamaları değişiyor.

Güraks Turkcell Çözüm Merkezi de sunduğu hizmetlerle buna uyum sağlayarak boyut bağımsız olarak kurumunuzun dijitalleşmesini sağlayacak hizmetler veriyor. Metro Ethernet hızlı bir internete çıkmanızı sağlarken, dijital imza ile kağıtlara bağlı iş süreçlerinizi hızlandırıyor. Sel felaketi, yangın ve hırsızlık gibi olaylara karşı lokasyonunuzdaki sunucu da tehlike altındayken ancak sanal sunucu ve ek önlem olarak sanal sucunu yedekleme ve hatta iş sürekliliği hizmetleri alınabilir. 

Şafak DELİÇAKAR: Ticari işletmeler için ne gibi kolaylıklar sağlıyorsunuz?

Cihan FİDAN: Büyük ölçekli firmalar dijital dönüşümde uzman ve yetkili kişiyle çalışmak istiyorlar. Biz burada müşterilerimize tek bir kişi ile tüm servislerini Turkcell garantisi ile verebileceğimizi garanti ediyoruz. Müşterilerimizi anlama konusunda alt yapımız güçlü olduğunda sorunsuz hizmet sunabiliyoruz.  

Burada en önemlisi bizim için buradaki tüm servislerin verilerin yedeklenmesi sunucuların sağlamlaştırmasına kadar hiçbir bilginin Türkiye’den çıkmamasını sağlayarak bu servisleri sağlıyoruz.

Şafak DELİÇAKAR: Hangi Markalarla Çalışıyorsunuz?

Cihan FİDAN: Turkcell ve Turkcell Superonline ‘ın sağlamış olduğu kurumsal hizmetlerin tümü sağlanmaktadır. Bunlar haricinde araç takip sistemlerinde Mobiliz, Turkcell Kopilot ve Arvento gibi farklı üretici ve platform sağlayıcıların ürünleri de kullanılmaktadır.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Fidan, verdiğiniz bilgiler ve yaptığınız değerlendirmeler için çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Cihan FİDAN: Bende şahsım ve Güraks Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi ailesi adına, şahsınıza ve Ordu Yeni Haber Gazetesi ailesine bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : GÜRAKS, TURKCELL, KURUMSAL, ÇÖZÜM, MERKEZİ, HİZMETTE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız