HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Haziran 2021 Cuma Saat: 07:24

OKULLAR YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyesi, 26-27 Hazirandaki Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.   Altınordu B
OKULLAR YENİDEN DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyesi, 26-27 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.  

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “genç kardeşlerimizin hayatlarının önemli dönüm noktalarından biri olan sınava hijyenik ve steril bir ortamda girmelerini arzu ediyoruz. Hem sınava gireceklerin hem de sınav görevlilerinin sağlığı için okullarımızda hijyenik ve steril bir ortam oluşturuyoruz” dedi.

Her yaştan adayın, bu hafta sonu gelecekleri için ter dökeceği YKS sınavı öncesi Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı hijyen ekibi, sınav öncesinde okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Adayların Cumartesi ve pazar günü üç farklı oturumda ter dökeceği sınıflar, özel solüsyonlarla kıyı köşe temizlendi. Sınav salonu olarak belirlenen sınıflardaki sıra, masaların tümüne ve merdiven trabzanlarından lavabolara kadar her köşe özenle dezenfekte edildi.

Altınordu’da koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren pandemi döneminde etkin bir mücadele yürüttüklerini hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “ekiplerimiz toplum sağlığının korunması adına mesai saati gözetmeksizin 7/24 kesintisiz bir mesai yürüttüler. Aynı çalışmaları bugün de ara vermeden sürdürüyoruz. Başlattığımız hijyen seferberliği ile okullarımızı daha önce defalarca dezenfekte etmiştik. Pandemi döneminde her sınav öncesi gerçekleştirdiğimiz uygulamayı bu hafta sonu yapılacak olan YKS öncesi yineledik.

Altınordu Belediyesi olarak sınava girecek adayların, salon görevlilerinin ve tüm halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Üniversiteli olmak için iki günlük YKS maratonuna katılacak adayların sınava gireceği salonları hijyenik ve steril hale getiriyoruz. Ekiplerimiz sınıfları ve temas edilebilecek tüm alanları tek tek dezenfekte ediyor. Sınava katılacak tüm adaylara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : OKULLAR, YENİDEN, DEZENFEKTE, EDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız