HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2021 Cumartesi Saat: 08:08

BÜYÜKŞEHİR, ŞİKAYETLERİ YAPIN!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilaçlama vektörel çalışmada mahallelerde süsleme çalışmasına başlamadığı şikayeti olan vatandaşların ihbarı üzerine uygulama yapılacağı açıklandı.  Vatandaşların şikayetlerini ilettiğimiz Bü
BÜYÜKŞEHİR, ŞİKAYETLERİ YAPIN!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ilaçlama vektörel çalışmada mahallelerde süsleme çalışmasına başlamadığı şikayeti olan vatandaşların ihbarı üzerine uygulama yapılacağı açıklandı.

 Vatandaşların şikayetlerini ilettiğimiz Büyükşehir şu açıklamayı yaptı: Ordu ili genelinde vektörel mücadele çalışmaları, 19 İlçe imar alanları içinde 24 ekiple sürdürülmektedir. Ekipler Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçe merkezlerinde koordineli olarak saha çalışmalarını yürütmektedir. Vektörel mücadele birimi; 08:00 / 17:00 saatleri arasında sivrisinek larva mücadelesi, karasinek larva ve uçkun mücadelesi, pire mücadelesi, alt yapıdan kaynaklanan vektör mücadelesi (kemirgen, hamam böceği ) ve kamusal alan dezenfeksiyon işlemleri yapmaktadırlar.

Akşam ilaçlaması olarak bilinen soğuk sisleme metodu (ULV) uygulamasının yapılabilmesi için akşam sıcaklığının 20ºC civarında olması ve rüzgar hızını 4 km/saat olması gerekmektedir. Teknik kadromuz, saha uygulamalarını verimli yapabilmek için meteorolojik verileri düzenli olarak takip etmektedir.

Verimli ULV Uygulama saati; akşam ezanından başlayarak 2-2,5 saatlik bir zaman diliminde ve sabah ezanından 1-1,5 saat öncesi olan zaman dilimidir. Ordu geneli için henüz ULV uygulama programı başlamamış olup, sorun yaşayan vatandaşlarımızın ihbar hatlarımıza ulaşması durumunda rezidüel uygulama (alan uygulaması) yaparak, soruna müdahale etmekteyiz.

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, ŞİKAYETLERİ, YAPIN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız