HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Temmuz 2021 Perşembe Saat: 09:57

ERSOY’DAN MİRZA BEBEĞE DESTEK ÇAĞRISI

Gazetemiz köşe yazarı Mertcan Ersoy her fırsatta SMA hastalarına destek olmaya devam ediyor. Son olarak SMA hastası olan Mirza bebeği yaşatmak için MİRZA yazıp 5260a gönderip 10 TL’lik destek amaçlı kampanya ya destek olan Ersoy, düzenle
ERSOY’DAN MİRZA BEBEĞE DESTEK ÇAĞRISI

Gazetemiz köşe yazarı Mertcan Ersoy her fırsatta SMA hastalarına destek olmaya devam ediyor.

Son olarak SMA hastası olan Mirza bebeği yaşatmak için MİRZA yazıp 5260'a gönderip 10 TL’lik destek amaçlı kampanya ya destek olan Ersoy, düzenlenen kampanyaya her kesimden de destek istedi.

Bununla da kalmayan Ersoy, Aydın ili Didim ilçesi ve Akbük mahallesinde bulunan yazlıkta da kampanyayı yaymak için elinden geleni yapıyor.

SMA hastaları için bir çok proje hazırlayan Ersoy, “2013 yılından beri yaklaşık 7 yıldır SMA tip 1 hastaları ile alakalı bir projem var. Onun için 3 tane epizot halinde Hacivat - Karagöz skeci yazdım. Ekip kuramadığım için oynayamadım. 6 ay evvel Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler'e, Ordu Valiliğine ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e taleplerimi sundum. Taleplerimden 2.si kabul edildi. Oda yeni evlenecek olan çiftlere ücretsiz SMA testi yapılmasıydı. Büyükşehir onayladı ve kabul edildi” dedi.

SMA hastaları için elinden ne gelirse her fırsatta yapmaya çalıştığını ifade eden Ersoy, şunları söyledi: “Ayrıca Ordu Valiliği tarafından izni olan büyük harflerle MİRZA yazıp 5260'a gönderip 10 TL lik destek amaçlı kampanyayı bende yürütmeye çalıştım. Hatta şuanda Aydın ili Didim ilçesi ve Akbük mahallesinde ki yazlıkta bu kampanyayı yayıyorum. İnsanları örgütlüyorum. Umarım amacımıza ulaşır, Mirza bebeğimiZİ verdiğimiz desteklerle hep beraber yaşatırız.”

 

Anahtar Kelimeler : ERSOY’DAN, MİRZA, BEBEĞE, DESTEK, ÇAĞRISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız