HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:37

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YARIM KONUŞMA VE YARIM ANLAMA Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; yarım konuşma ve yarım anlamanın bedelini ödemeye doymadık gitti...     DEMİŞ DEMESİNEDE Tarih boyunca hürriyeti için büyük mücadeleler vere
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YARIM KONUŞMA VE YARIM ANLAMA

Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; yarım konuşma ve yarım anlamanın bedelini ödemeye doymadık gitti...

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

Tarih boyunca hürriyeti için büyük mücadeleler vererek önemli zaferlere imza atan milletimiz, 30 Ağustos'ta elde ettiği başarıyla bağımsız yaşama istikrarını bir kez daha tüm dünyaya göstererek tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Bütün imkansızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele, sadece tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Ülkemizin emanetçileri olarak bizlere düşen en mühim görevlerden biri vatanını ve bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, çalışkan, üretken ve nitelikli gençler yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmaktır.

Bu düşüncelerle milletimizin sahip olduğu üstün iradenin en önemli simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıl dönümünü kutluyor; başta Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

(Ordu Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte: İş sahalarına hasretliği bitmedi gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

CAN YAPI

Murat ŞENOACAK

Tüm Ordululara Sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini  Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Salon Şimşek’te  içecek olarak çay,Türk kahvesi, ihlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-RedBull servisi yapılıyor.

                Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarasız alan olarak hizmet veren  Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Mor-Beyaz gömlekli çalışanı, 720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide doyasıya yaşanıyor.

                0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek, sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik ortamın adresi de  olan Konak kasabına 214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02  Nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TEKNECİ TİCARET

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübeMehmet Tekneci ve oğlu Fikret Tekneci’nin yaptığı Tekneci Ticaret, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Tespih, cenaze malzemeleri ve dini kitap satış adresi de olan Tekneci Ticaret orta cami karşısında hizmet veriyor.

                Yaşadığı sürece baba mesleğini sürdürmeye kararlı Tekneci ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik, 20 yıllık tecrübe Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve parakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi  ve hoş sohbetinde adresi olan ve Münir Sarı’nın yaptığı Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Gerçeğin hakkını sadece hatalar verir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yarının ne getireceğinin hiç bilinmediği ülke  bu! Hep haddini bil. Ya insan ol ya da insan ol. Ya insan gibi sev ya da insan gibi sev.

 

 

HARBİDEN

Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 1 Eylül günü koronavirüs nedeniyle 290 kişinin vefat etmesi ve 23 bin 946 yeni vakanın tespit edilmesinin ardından,  sosyal medya hesabından vaka tablolarıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Tabloda durum tıpkı bugünkü gibi devam ederse, 2 haftada en az 335 bin  yeni vakamız, 4 bin  yeni can kaybımız olur" şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

***************************************

x-Ordu’da 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren, aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden, belirli alanlara girişte (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanma sırasında istenilecek PCR negatif test sonucunun 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için uygulanacağını,

***************************************

x-Orduspor 67 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek’in hedeflerinin ilk olarak kendi ayakları üzerinde duran bir takım oluşturmak olduğunu söylediğini,

***************************************

x-Ordu’da sahile yapılan 17 katlı gökdelenlerin yıkımının ardından ortaya çıkan kumsalın halka açıldığını, vatandaşların gökdelenin yıkıldığı ve halka açıldığı alanda denize girmenin keyfini yaşadıklarını,

***************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, Rüsumat No:4 Gemisinin Ordu’da yaşadığı kahramanlık seferinin 100. yıldönümü nedeniyle Rüsumat No:4 ve Ordu kültürünü yansıtan senfonik bir eser bestelettiğini, Besteci Hasan Niyazi Tura tarafından hazırlanan eser’in, bu akşam saat 19.30’da, Ordu Kültür Merkezi Salonu’nda, Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası tarafından Orduluların ve Türkiye’nin beğenisine sunulacağını,

***************************************

x-Başkan Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçesinde bulunan Çikolata Park’ta üretimi yapılan ve Kybele markası ile satışa sunulan çikolataların yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi gördüğünün gözlendiğini,

***************************************

x-MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada seçim barajının yüzde 7 olarak belirlendiğini açıkladığını,

***************************************

x-Ders zilinin 6 Eylül’de çalacağını,  1. dönem ara tatilinin 15-19 Kasım, yarıyıl tatilinin 24 Ocak-4 Şubat, 2. dönem ara tatilin 11-15 Nisan arasında olacağını,  karneler 17 Haziran 2022’de dağıtılacağını,

***************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl’ın, Tüm İtfaiyeciler Birliği 12. Olağan Genel Kurulunda genel başkan yardımcısı olarak seçildiğini,

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız