HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Aralık 2016 Pazar Saat: 16:04

Yarılgaç’tan, Mali Müşavirlere ziyaret

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Bahadır Baş’a hayırlı o
Yarılgaç’tan, Mali Müşavirlere ziyaret

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Bahadır Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OSMMMO Başkanı Bahadır Baş, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak Ordu Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarının altını çizerek nazik ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a teşekkür etti.

Rektör Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının çalışma ve hizmet alanını çok beğendiğini ifade ederek,“Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini ilgili sektörlerle pratiğe dönük tecrübe ile birleştirerek üniversite-sektör işbirliğini oluşturmayı çok önemsiyoruz.

Üyesi ve stajyerleri bulunan Oda ile Üniversitemizin işbirliği yapacak pek çok bölüm ve programı mevcut, daha önce olduğu gibi bundan sonra da işbirliklerimizin devam etmesini istemekteyiz. Oda Başkanı Bahadır Baş’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Rektör Yarılgaç’a İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından basılan 14. yüzyılda Ortadoğu’da Abdullah Püser Mohammed Bin Kiya El- Mazenderani tarafından kaleme alınmış olan muhasebe kitabı Risale-i Felekiyye (Kitab-us Siyakat) takdim edildi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “ENGELLİ, OLMAK, ENGEL, DEĞİL”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız