HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:13

BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR

  Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı semtinin sakinleri Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ziyaret ederek Kapıcılı Cami için inşa edilen tuvalet için teşekkür ettiler ve plaket takdiminde bulundular.   HEM CAMİYE HEM MESİREYE GELENLE
BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR

 

Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı semtinin sakinleri Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ziyaret ederek Kapıcılı Cami için inşa edilen tuvalet için teşekkür ettiler ve plaket takdiminde bulundular.

 

HEM CAMİYE HEM MESİREYE GELENLER İÇİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERDİK

 

Turnasuyu Mahallemizin Kapıcılı Camii’nde Gülyalı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı değerlendiren Başkan Tepe, “Kapıcılı semti özellikle hafta sonları aileleriyle birlikte piknik yapmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri. Camimizin hemen yakınında bulunan bu alanla ilgili de hem cemaatimizin hem misafirlerimizin ihtiyaçlarını giderecek modern bir yapı inşa ettik. Eski tuvaleti yıkarak yerine hem geniş hem engelli ve kadın bölmeleri bulunan yepyeni hijyenik bir yapı kazandırdık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

İBADETHANELERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

 

Diyanete bağlı ibadethanelere desteklerin sürdüğünü ifade eden Başkan Tepe, “Camilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında vatandaşlarımızdan ve görevlilerimizden gelen talepleri karşılamaya özen gösteriyoruz. Temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizden gelen boya ve inşaat malzemesi gibi talepleri de yerine getiriyoruz” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

 

Kapıcılı semti sakinlerinin gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tepe, “Kapıcılı sakinlerimiz hem mahallelerinin hem de camilerinin ihtiyaçlarını gidermek ve daha da anlamlı çalışmalar ortaya koymak adına dernekleşmeye gittiler. Birlik ve beraberlik ruhu katarak mahallemize sağladıkları katkı için kıymetli konuklarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güzel işlere imza atmayı diliyorum ” dedi.

 

Ziyaret sonunda Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Ertaş, Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye, gerçekleştirilen çalışma için dernek ve semt sakinleri adına teşekkürlerini ifade eden plaket takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE’YE, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız