HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2021 Salı Saat: 09:33

“ALTINORDU, HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

  Altınordu Belediyesi’nin üst yapı çalışmaları ile mahallelerin çehresi değişiyor, adeta yepyeni bir kimliğe kavuşuyor.   Göreve geldiği günden bugüne insana hizmet ve hürmet eden belediyecilik anlayışı ile modern yaşanabilir
“ALTINORDU, HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

 

Altınordu Belediyesi'nin üst yapı çalışmaları ile mahallelerin detaylı bir şekilde bir kim kavuşuyor.

 

Göreve hizmete hizmet ve revire revaçta olan belediyecilik' ile modern yaşanabilir bir şehir, şehir orta aklıyla kent ve kimliği ile buluşmak marka olmak için gelmek için gece gündüz hizmet'ins Altınordu Belediye Başkanı Aşkın tören, planlamak için alt tasarımlı biriken sorunlarna neşte şehir, şehir planlamak vurmaya devam ediyor, üst yapıyı da göz kamaştıran bir güzelliğe geçiriyor.

 

Zaferimilli Mahallesi'nin tarihi sokaklarını kentsel kentle dokunuşlarla modern ve estetik bir aşındıran Altınordu Belediyesi sefer de Şahincili Mahallesi'nde bir ilki gerçekleştirdi.

 

Başkan Tören; Begonit Taş İmalatı İle Şahincili Mahallesi Modern Bir Görüntüye Kavuştu

 

Altınordu ilçesinin en büyük mahalle'nde olan çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Aşkın Töreni; “Sadece Altınordu'nun, Ordu'nun en büyük mahallesi konumunda yer alan Şahincili Mahallesi'nde gündemde gündemde ilerliyoruz. Ekiplerimiz tarafından kaldırım, yağmur suyu hattı ile neredeyse yeniden inşa edilmiş mahalleye estetik görselliği ile öne çıkan begonitle güzel bir şekilde bir görüntüye taşıtır. Daha fazla Zaferden önce çok beğenilen mahallede gerçekleştirdiğimiz ve satın aldığımız her şey tarafından çok beğenilenli Mahalle. Her şehir merkezindeki hak eden sakinlerine her alanda değer katan, hayatlarına yaygın olarak uygulanan eğitimsiz devam edecek” şeklindedir.

 

Muhtar Sezgin Güzelordu'dan Başkan Tören'e Teşekkürler

 

Altınordu Belediyesi'nin Şahincili Mahallesi'nde yürüttüğü çok yönlü çalışmalar için Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkür eden Muhtar Sezgin Güzelordu; “30 yıllık caddemize begonit döşenerek güzelleştiren Belediye Başkanı Aşkın Tören ve ekibine şahsım ve mahalle sakinleri sayesinde” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “ALTINORDU, HERŞEYİN, EN, İYİSİN, HAK, EDİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız