HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:36

“CUMHURİYETİMİZİN 98.İNCİ YILI KUTLU OLSUN”

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Bağımsızlığın, eşitliğin, çağdaşlığın, özgürlüğün teminatı olan, Büyük
“CUMHURİYETİMİZİN 98.İNCİ YILI KUTLU OLSUN”

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Bağımsızlığın, eşitliğin, çağdaşlığın, özgürlüğün teminatı olan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’imizin 98. yılını biz kez daha büyük bir coşku ile kutluyoruz.

Cumhuriyetimiz, ulusal onurumuzun simgesi, özgürlüğümüzün ve birliğimizin güvencesi olmuştur ve olmaya devam edecektir. Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin ve gelişimin simgesidir.

Destansı bir mücadele sonunda elde edilen Cumhuriyeti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil, İstikbal sizsiniz.  Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyerek bize emanet etti.

Ulusal egemenliğin sağlandığı, bağımsız bir ülke ancak Cumhuriyet rejimi ile gerçekleştirilir.  Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bunu gerçekleştirenlere minnettarlığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Türk ulusu özlemlerine, kültürel ve toplumsal değerlerine cumhuriyetle sahip çıkmış ve çıkmaya devam etmektedir.

Türkiye, Kurtuluş Savaşı'yla düşmandan, Cumhuriyetle çağdışılıktan ve geri kalmışlıktan kurtulmuştur. Bir yaşam biçimi olan Cumhuriyet, kültürdür, çağdaşlaşmadır, bağımsızlıktır, karanlıktan aydınlığa giden yoldur, cehalete başkaldırıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister”. Biz de Atatürk'ün izinden yürümeye, Cumhuriyetimizi yaşatmaya, çağdaş yaşamı sürdürmeye sonuna kadar devam edeceğiz.

 Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olarak Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız