HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:12

İYİ PARTİ 'ORDU TANITIM GÜNLERİ'NE ÇIKARMA YAPTI

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen 10’uncu Ordu Günleri Yenikapı Etkinlik Alanında başladı. İYİ Parti STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Burak Akburak, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Ordu İl Ba
İYİ PARTİ  'ORDU TANITIM GÜNLERİ'NE ÇIKARMA YAPTI



Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen 10’uncu Ordu Günleri Yenikapı Etkinlik Alanı'nda başladı.
İYİ Parti STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Burak Akburak, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ile il ve ilçe teşkilatları Orgu Günlerine yoğun ilgi gösterdi.


Ordu’nun yöresel ürünlerinin yer aldığı Ordu Günleri’nde stantları ziyaret eden İYİ Parti STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Burak Akburak ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk eşlik ederek bilgi verdi.


Programın Ordu’nun tanıtımı ve gurbetteki hemşehrileri için önemli olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Programı düzenleyen Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Sabri Çelebi ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ordu’muzu her yönüyle tanıtma açısından bu organizasyon önemli. Gurbette yaşayan Ordulular, memleket hasretini bu günlere katılarak gidepriyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


İYİ Parti teşkilatları olarak programa tam kadro katılım sağladıklarını ifade eden Başkan Şentürk, “Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burak Akburak ile İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu’ya teşekkür ediyorum. İl Başkan yardımcılarıma, ilçe Başkanlarıma ve teşkilat mensubu kıymetli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte rahmet var, hep birlikte şehrimiz için bir aradayız. Ordu’muz bizler için bir Sevda her daim bu sevdamızın yanında ve yakınında olacağız” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, 'ORDU, TANITIM, GÜNLERİ'NE, ÇIKARMA, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız