HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Aralık 2021 Cuma Saat: 10:36

EKMEK FIRINLARI MERCEK ALTINDA

Fatsa Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir genelinde bulunan ekmek fırınlarına yönelik denetimlerde bulundu.   Zabıta ekipleri,  ekmek hamurunun yapıldığı teknelerin temizliği, hamurların bekletildiği odaların temizliği, dezenfekte ve pas
EKMEK FIRINLARI MERCEK ALTINDA

Fatsa Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir genelinde bulunan ekmek fırınlarına yönelik denetimlerde bulundu.

 

Zabıta ekipleri,  ekmek hamurunun yapıldığı teknelerin temizliği, hamurların bekletildiği odaların temizliği, dezenfekte ve paspas temizliği, havalandırma sistemleri, fiyat etiketleri, WC temizliği, hamurun yapıldığı malzemeler, ekmek ve pide gramajları, çalışan personelin kılık kıyafeti (iş gömlekleri, önlük, saç, bone) hava perdeleri işyeri ruhsatı ile ilgili kontrol ve denetimleri yaptı.

 

Fatsa Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetim esnasında görülen eksiklikler hakkında işletme sahiplerini uyardı. Pandemi tedbirlerine riayet edilip edilmediğini de inceleyen Zabıta Ekipleri, maske ve eldiven kullanılması, hijyen ve temizlik gibi hususları titizlikle kontrol etti.

 

“HALK SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

 

Halk sağlığını korumak için titizlikle çalışma yaptıklarını belirten Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, “Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Pandemi etkisini sürdürmekte. Hassasiyetlerimizi sürdürmeliyiz. Mevsim şartları itibariyle salgının yeniden tırmanışa geçtiği süreçteyiz. Bu nedenle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Bize gelen talep ve şikayetleri de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Kurallara uymayan, halkımızın sağlığını hiçe sayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanacaktır. Belediye olarak bu tür denetimlerimiz aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : EKMEK, FIRINLARI, MERCEK, ALTINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız