HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Aralık 2016 Perşembe Saat: 09:51

ORDU’YA BİLİM MERKEZİ MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Karşıyaka Tenis Kortunun bulunduğu alana bilim merkezi kurmayı planladıklarını söyledi.
ORDU’YA BİLİM MERKEZİ MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Karşıyaka Tenis Kortunun bulunduğu alana bilim merkezi kurmayı planladıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, Büyükşehir Kent Konseyi3. Olağan Seçimli Genel Kuruluile başkanlığa seçilen Doç. Dr. Özgür Enginyurt ve Yürütme Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Kent Konseyi işbirliğiyle yürütülecek ilk projenin startını veren Başkan Enver Yılmaz, Karşıyaka Tenis Kortunun bulunduğu alana kurulması planlanan ve alternatif tıp konseptiyle oluşturulacak Bilim Merkezinin müjdesini verirken, bu yatırımla Ordu’nun prestijinin daha da artacağını söyledi.

BÜYÜKŞEHİRE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

İlk ziyaretlerini yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Yılmaz’a gerçekleştirdiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, “Büyükşehir Belediyemizi örnek bir belediye olarak gösterme yolunda ilerliyorsunuz. Bizler de Kent Konseyi olarak, bu anlamda her türlü desteği size vermeye hazırız” dedi.

BAŞKAN YILMAZ, “FAYDALI İŞLERE İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUM”

Büyükşehir Kent Konseyinin diğer illerle kıyaslandığında kuruluş sürecive yapılanmasını en iyi yürüten kent konseylerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, “Kent Konseyimizin bir önceki yönetiminde bulunan arkadaşlarla da oldukça uyumlu çalıştık. Onların sunduğu fikirlerin bazılarını uygulama fırsatımız da oldu. Kent konseylerininsiyasi görüşü temsilden ziyade, mümkün olduğu kadar toplumun tüm birimlerini kendi içinde barındıran bir yapısının olması gerekiyor. Sizi ve yönetiminizi tebrik ediyor ve faydalı işlere imza atacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

ORDU’YA BİLİM MERKEZİ MÜJDESİ

Kent Konseyi yönetimiyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, ortak çalışmanın ilk ayağını da oluşturdu. TÜBİTAK’ın Türkiye’de bazı illere bilim merkezi yapma kararı aldığını,Büyükşehir olarak kendilerinin de bu anlamda talepte bulunduklarını vebilim merkezinin yerinin de belirlendiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Karşıyaka Tenis Kortunun bulunduğu alana yapmayı planladığımız bilim merkezinin içeriğinin alternatif (tamamlayıcı) tıp olmasını planlıyoruz. Türkiye’de şu anda, bu projeyi çalışan bir birim yok. Bunu hayata geçirebilecek en iyi enstitü mahiyetindeki birimde Ordu’ya kurulacak bilim merkezi olabilir. Binayı biz yapacağız, iç donanımı ise tamamen TÜBİTAK tarafından oluşturulacak. Bilim Merkezi Projesi, ilimiz açısından prestij olacaktır” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, BİLİM, MERKEZİ, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız