HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Aralık 2016 Perşembe Saat: 09:57

“ŞEHİT KARDEŞLERİMİZ HAKLARINI HELAL ETSİNLER”

Emniyet teşkilatlarına destek ziyaretleri Ordu’da da sürüyor. Ordu Müteahhitler Birliği Derneği İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Kadem Bacaksız beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Arslan, H
“ŞEHİT KARDEŞLERİMİZ HAKLARINI HELAL ETSİNLER”

Emniyet teşkilatlarına destek ziyaretleri Ordu’da da sürüyor. Ordu Müteahhitler Birliği Derneği İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kadem Bacaksız beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Arslan, Hüsnü Atakan Kılıç, Ahmet Şahin, Sezgin Ergün ile birlikte geçmiş olsun dileğinde bulunarak ve destek mesajı verdiler.

Ziyaretin maksadına ilişkin konuşan Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız “Güvenlik güçlerine karşı, son olarak Pazar günüz İstanbul’da Beşiktaş’ta polisimize karşı yapılan hain saldırıları nefretle ve şiddetle kınıyoruz.” dedi.

İçeride ve dışarıda güvenliği sağlamakla görevli kolluk kuvvetlerine karşı terör örgütlerinin işbirliği yaptıklarını ve dört koldan ülkemize saldırıya geçtiklerini ifade eden Bacaksız şunları söyledi.

“Milletimizin gözünü korkutmaya çalışıyorlar. Ama bu aziz millet dirayetlidir, cesurdur. Bu milletin çocukları olan askerimiz ve polisimiz de canını seve seve her zaman feda etmeye hazırdır.

Görülüyor ki milletimizin ve güvenlik güçlerimizin bu kararlı duruşu bu vatan hainlerinin ve dışarıdaki işbirlikçilerinin gözünü korkutmuş, kahpece saldırıyorlar.

En son Pazar günü yaşanan hain saldırı yüreklerimizi acı ile doldurdu. Gencecik polis kardeşlerimiz hayatlarını baharında terör kurbanı oldular. Başta siz olmak üzere Emniyet ailesinin ve milletimizin acısını paylaşıyoruz. Bizim milletimiz her zaman askerimizin ve polisimizin yanında durmuş, Bu ziyaretimizle de yanınızda olduğumuzu ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. O şehit kardeşlerimizde haklarını bize helal etsinler inşallah.”

“Vatan kendisi için yüreğini samimiyetle ve cesaretle ortaya koyan varsa vatandır.” diyerek misafirlerine hitabeden İl Emniyet Müdürü Suat Çelik; “Onlar; sıkışmışlığın, acziyetin bir sonucu olarak, yapacak bir şeyleri kalmadığı için çocuk hırçınlığında hareket eden vahşilerdir. Hiçbir şey yapamayacaklarını bildikleri için gürültü yapıyorlar. Bunlar alan hakimiyeti kuramayacaklarını anladıkları için vahşi terör politikalarını ortaya koyuyorlar.”dedi.

Terör gruplarına karşı sert sözler kullanan Emniyet Müdürü Çelik; “Siyaseten yapabilecekleri bir şey yok. Bunlar başkasının tasmasıyla gezen it sürüleridir. Dolaysıyla ürettikleri, topluma katacakları bir fikirleri yok. O zaman ne yapıyorlar. Sahipleri talimat veriyor; “Alan hakimiyeti kuramıyorsak bunların canlarını yakalım.” diye.

Terörün amacı insanları yıldırmak, evlerine hapsetmek, bezdirmek. Ama bir kez daha gördüler ki bu millet bu oyunların bir parçası olmadı ve olmayacak.

Acımızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

İnadına yatırım yapmaya, üretmeye, sokağa çıkmaya, dolaşmaya, alış veriş yapmaya devam edeceğiz.“ diyerek sözlerini tamamladı. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız