HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ocak 2022 Perşembe Saat: 15:09

MODERN DURAKLARDA SERVİS BEKLİYORLAR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor. Daha önceleri derme çatma duraklarda servis bekleyen öğrencilerin yüzleri, korunaklı yeni duraklarla gülüyor.     O
MODERN DURAKLARDA SERVİS BEKLİYORLAR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor. Daha önceleri derme çatma duraklarda servis bekleyen öğrencilerin yüzleri, korunaklı yeni duraklarla gülüyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile imzalanan ''Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma'' protokolü kapsamında yürütülen proje ile hükümlüler tarafından üretilen modern durakların kurulumu devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan duraklar her yaştan vatandaşın beğenisini kazanıyor.

 

 

Daha önceleri yağmurlu ve karlı havalarda yağış altında okula gitmek için servis bekleyen çocukların yüzleri yeni duraklarla gülüyor. Kurulumu yapılan modern duraklar sayesinde çocuklar, yağmur ve kar yağışından etkilenmeden servis saatlerini bekliyor. Derme çatma duraklarda servis beklemeye son veren Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmasıyla çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.

 

DURAK KURULUMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede şu ana kadar 1.120 durağın kurulumu tamamlanırken planlanan program doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurulumlar ise aralıksız devam ediyor.

Anahtar Kelimeler : MODERN, DURAKLARDA, SERVİS, BEKLİYORLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız