HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Şubat 2022 Cuma Saat: 15:39

CHP’DEN, ALTINORDU BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesinin, şehrin imar planıyla ilgili yürüttüğü faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Parti binasında basın mensupl
CHP’DEN, ALTINORDU BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesinin, şehrin imar planıyla ilgili yürüttüğü faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Parti binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “Altınordu Belediyesinin 1/1000 Binlik Nazım İmar Planı ve buna bağlı olarak Büyükşehir Belediyesinin 1/5000 Binlik nazım imar planı konularında bilgilendirme yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Büyükşehir Belediyesinin 1/5000 ölçekli nazım imar planı kamuoyunca bilinmektedir. Bizimde bununla ilgili olarak açmış olduğumuz birçok dava var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“İMAR KOMİSYONU, SÜRECİ İNANILMAZ GÜZEL YÜRÜTTÜ”

Başkan Şahin, açıklamasının devamında; “Ordu’nun geleceğini planlamak adına Altınordu Belediyesi önüne gelen 1/5000 ölçekli planı, 1/1000 planı uygulamalı imar komisyonunda bir çalışma yaptı ve Altınordu Belediye Meclisine geldi. Burada Altınordu Belediye Meclisince onaylanan üstelikte tüm oy birliği ile 1/1000 ölçekli uygulanan ve onaylanan imar planı bizi kısmen memnun etmiştir. Niye kısmen diyorum. Çünkü kamuoyunda tepki alan ve özellikle toplumsal alanlarla ilgili olarak daha kapsamlı bir çalışma yapılabilmesi için bu planlar plansız alanlara alındı.

Dolayısıyla bir ikinci etap çalışması yapılarak Büyükşehir ve Altınordu Belediyesi kendi alanlarında çalışma yapmaları için özellikle Altınordu Belediyesi ve imar komisyonuna ve CHP İmar Komisyon üyelerine de huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu süreci inanılmaz güzel yürüttükleri için ayrıca Altınordu Belediyesi yönetimi de bu toplumsal hassasiyeti önemseyerek bizim önerilerimiz de dikkate alarak planı mecliste oy birliği ile geçmesini sağlayarak bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aynı hassasiyeti ve süreci Büyükşehir Belediyesinden beklediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şahin’in açıklamasının ikinci etabında ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk vardı.

“CHP, BU DEVLETİN KURUCU PARTİSİDİR”Başkan Şanlıtürk’ün katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen soru üzerine, “İYİ Parti oyları topluyor, CHP’ye teslim ediyor. CHP’de HDP ile onun bağlantısı olan PKK terör örgütüne teslim ediyor” diye bir açıklaması var ki ben kendimde dinledim diyen CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, şunları söyledi; “Artık işleri ve söyleyecek hiçbir sözleri kalmadı, sadece ve sadece milliyetçilik duyguları üzerinden hareket etmeye çalışıyorlar. Ben başka partiler üzerinde yorum yapamam, onlarla ilgili cevabı kendi partilerinin ilgili temsilcileri verir.

Buradan sayın başkana sesleniyorum. CHP, bu devletin kurucu partisidir. Atatürk’ün değerlerine sonuna kadar sahip çıkan bir partidir. CHP’yi bölücü terör örgütü ile ilişkilendirmek abesle iştigaldir. Bir kez daha sesleniyorum. Siz yapacaklarınızı söyleyin. Ülkeyi nasıl yönettiğinizi herkes biliyor zaten. Siz ülkeyi yönetmeye çalışın. Yoksa bize çamur atmakla hiçbir şey olmaz o çamurda zaten bize bulaşmaz.”

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, ALTINORDU, BELEDİYESİNE, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız