HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Şubat 2022 Salı Saat: 15:26

IŞIK; “DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL, DERDİMİZ SORUNLARI ÇÖZMEK”

Türkiye Şoförler Odası Ordu Şubesi Başkan adayı Hamdi Işık, 26 Şubat’ta yapılacak seçimler öncesi şoför esnafına seslenerek dertlerinin koltuk değil, dertlerinin şoför esnafının sorunlarını çözmek olduğunu söyledi. Işık, ya
IŞIK; “DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL, DERDİMİZ SORUNLARI ÇÖZMEK”

Türkiye Şoförler Odası Ordu Başkan adayı Hamdi Işık, 26 Şubat’ta yapılacak seçimler öncesi şoför esnafına seslenerek dertlerinin koltuk değil, dertlerinin şoför esnafının sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

Işık, yaptığı açıklamada; “Şoför esnafının sorunları bugün geldiğimiz noktada hat safhalara ulaşmıştır. Akaryakıt zamlarının önüne geçilememesi, yedek parça fiyatlarının artışı, sigorta ve kredi borçlarının ödenememesi şoför esnafının belini bükmeye yetmiştir.

Artık tekeri dönderemeyen esnaflarımızın bunların yanı sıra o kadar çok sorunları var ki, saymakla bitmez. Koltukta oturan her kim olursa olsun, oturduğu koltuğun hakkını teslim etmek zorundadır. Ben bu çetin dönemde şoför esnaflarımızın bütün bu sorunlarını çözmek için yeniden göreve talip oldum” dedi.

Yaklaşık 25 yılın üzerinde Başkanlık yaptığını da anımsatan Işık, şöyle devam etti; “Çok uzun bir dönem başkanlığını yaptığım Odamızda geçmişte yapmış olduğumuz hizmetler referansımızdır. Dolayısıyla hem ilimizin, hem bölgemizin hem de bütün ülkemiz şoför esnafının sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim.

Dolmuşçusundan servisçisine, taksicisinden minibüsçüsüne, kamyoncusundan tüm nakliye grubuna varıncaya kadar hepsinin ne sorunu varsa çok iyi biliyor ve bu sorunları ivedilikle çözmek için yeniden göreve talip olduğumu yinelemek istiyorum. Yönetim anlayışımızda geçmişte olduğu gibi bugünde yarında asla siyaset olmayacaktır. Benim ve ekibimin yönetim anlayışında herkes eşittir. Herkese hiçbir ayrım yapılmadan eşit bir şekilde hizmet verilecektir. Buna Hamdi Işık sözü olarak söz veriyorum.

Bana ve ekibime şimdiden güven duyup, destek veren bütün kardeşlerime, güvenlerinin asla boşa çıkmayacağını açıkça taahhüt ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın. Bu güvenleri asla heba edilmeyecektir. 7/24 hizmet anlayışımız sonuna kadar devam edecektir. Bu anlamda bütün şoför esnafımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız