HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Şubat 2022 Pazar Saat: 14:18

ŞENTÜRK: VATANDAŞIN EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ KALMADI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, başta Ordu olmak üzere ülkede ki ekonomik krizin önüne geçilemediğine dikkat çekerek vatandaşların ekonomik özgürlüklerinin kalmadığını söyledi.
ŞENTÜRK: VATANDAŞIN EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ KALMADI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, başta Ordu olmak üzere ülkede ki ekonomik krizin önüne geçilemediğine dikkat çekerek vatandaşların ekonomik özgürlüklerinin kalmadığını söyledi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı, Şubat ayı genişletilmiş aylık ilçe başkanları divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk başkanlığında tertiplenen toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda da partili katıldı. 

Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Şentürk; “İlçe Başkanlarımızın katılımıyla 19 Şubat 2022 Cumartesi günü genişletilmiş aylık ilçe Başkanları divan toplantımızı yaptık.

Almış olduğumuz kararlar ilimize ilçelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Kıymetli ilçe başkanlarıma toplantıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ordu’nun gündemi ve sorunları konusunda istişarelerin masaya yatırıldığını ve atılacak adımların belirlendiğini söyleyen Başkan Şentürk, şöyle devam etti; “Vatandaşlarımızın sorunları zaten belli. Çiftçimiz üretemiyor ve geçinemiyor. Bahçe bakım ve gübre zamanı yaklaşıyor. Gübre desteği alamayan fındık üreticisi henüz bahçeye adım atmış durumda değil. 

Hayvancılık neredeyse bitti bitiyor. İnsanlar hayvan yemlerini alamayınca kesimlerde de artış kaçınılmaz olmuş. Bu yüzden süt, yağ ve peynir sektörü de risk altında. Et, süt, peynir ve yağ alamaz hale geldik ve gelmeye de devam ediyoruz. 

Öte yandan sanayicimiz, esnafımız, kısaca küçük, orta, büyük esnaflarımızın hepsi krizde. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Memur, işçi, emeklimizin durumları da zaten ortada. Çay kaşığı ile verdikleri zamları kepçeyle geri aldılar. 

Vatandaşlarımız artık zaruri ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz hale geldi. Dolayısıyla ekonomik krizle mücadele ve baş etmenin yollarını, İYİ Partinin ekonomik politikalarını sahada vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın inanın ekonomik özgürlükleri kalmadı. Erken seçim bekleyen, sandığın bir an önce önlerine gelmesini isteyen vatandaşlarımıza bizde yürekten katılıyor, hep birlikte başta Ordumuz olmak üzere ülkemizi, İYİ olacak yol haritamızla İnşallah refaha, huzura ve güvene kavuşturacağız” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız