HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 11:58

SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sun
SUYU PROBLEMİNE NEŞTER VURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

Çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam eden OSKİ, Şahincili Mahallesi’nin yıllardır beklediği içme suyu altyapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalarına devam eden OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık arızaların yaşandığı içme suyu hattında çalışmaları kısa süre içinde tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.

19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan çalışmalarla ilçelerin modern içme suyu hatlarına kavuştuğunu söyledi.

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nin bazı mevkilerinde mevcut boru çapları yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu için bölge halkı içme suyu sorunu yaşıyordu. Bu nedenle Şahincili Mahallesi’nin içme suyu sorunlarını çözmek amacıyla boru hatlarının yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz. Kısa süre içinde tamamlayacağımız çalışma ile mahallemize kesintisiz su vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : SUYU, PROBLEMİNE, NEŞTER, VURULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız