HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2022 Çarşamba Saat: 09:39

“365 GÜN SİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir ile Daha Güçlü Kadınlar” adı altında özel bir etkinlik gerçekleştirdi. DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediy
“365 GÜN SİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir ile Daha Güçlü Kadınlar” adı altında özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve çok sayıda kadın katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemine binaen kısa film gösterimleri yapıldı, kadın girişimcilerin örnek olunacak hikayeleri anlatıldı. Kadın hakları ve Kadın Destekleme Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirmelerinde yapıldığı etkinlik, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.

Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kadınların her zaman baş tacı olduğunu söyledi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü tebrik ediyorum. Sizler bizim için son derece değerlisiniz. Hem önemlisiniz hem değerlisiniz. Hayatımızın vazgeçilmez unsurlarısınız. Anamız, eşimiz, kardeşimizsiniz ve aynı zamanda tüm bu medeniyetleri oluşturan kişilersiniz. Dolayısıyla sadece bir gün değil, 365 siz bizim başımızın tacısınız. Bugün tek bir güne sığdırılıp kutlanacak bir gün değil. Siz çocuklarımızın aynı zamanda bundan sonraki toplumu yönetecek kişilerin de mimarlarısınız. O bakımdan sizlere saygımız sonsuz. Hem geçmişteki yaptıklarınız hem gelecekteki yapacaklarınızla ilgili olarak da sizlere herkes adına teşekkür ediyorum.”

19 İLÇEDE KADINLAR UNUTULMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, DAVET Girişimcilik Merkezi’nde düzenlediği programının yanı sıra il genelinde de etkinliklere imza attı. Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, 19 ilçede cadde ve sokaklarda kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Yapılan etkinlik dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten kadınlar çiçekler dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler : “365, GÜN, SİZ, BİZİM, BAŞIMIZIN, TACISINIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız