HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2022 Cumartesi Saat: 12:36

ALTINORDU 7-24 SAHADA

 ALTINORDU 7-24 SAHADA Meteorolojiden yapılan uyarı ile kar yağışına karşı tüm önlemlerini önceden alan Altınordu Belediyesi, yağışların başladığı andan itibaren tüm ekipleriyle sahada kesintisiz bir mücadele veriyor. Özellikle k
ALTINORDU 7-24 SAHADA

 ALTINORDU 7-24 SAHADA

Meteorolojiden yapılan uyarı ile kar yağışına karşı tüm önlemlerini önceden alan Altınordu Belediyesi, yağışların başladığı andan itibaren tüm ekipleriyle sahada kesintisiz bir mücadele veriyor.

Özellikle kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan mahalle yolları ekiplerin kesintisiz müdahalesi ile bir bir yeniden ulaşıma açıldı.

Kar yağışının ulaşımda ve günlük hayatta oluşturacağı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için seferber olan Altınordu Belediyesi ekipleri sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 ALTINORDU KARLA MÜCEDELE İÇİN TÜM EKİPLERİYLE 7/24 SAHADA

         Ekipler, kırsal mahallelerde ulaşıma kapanan yollara müdahale ederken şehir merkezinde ise araç ve yaya güvenliği için kaldırımlar, caddeler, kurum ve kuruluşlara giden yollar, okullar, hastane yolları ve vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı alanlar başta olmak üzere her noktada kar temizleme, tuzlama çalışmaları yaparken özellikle kaldırımlarda buzlanmayı önleyici özel solüsyonlar ile tedbirlerini alıyor.

  “TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”

         Altınordu Belediyesinin karla mücadele çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, tüm önlemlerini aldıklarını belirterek “vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun” şeklinde konuştu.

Meteorolojik uyarıları dikkate alarak kar yağışı kaynaklı yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı bir eylem planı hazırladıklarını vurgulayan Başkan Tören, “belediyemizde oluşturduğumuz kriz masası marifetiyle sahadaki tüm verileri topluyor hasta, cenaze gibi acil durumlar öncelikli tüm yollara müdahale ediyoruz. Çalışmalarımızı Mahalle muhtarlarımız ile iş birliği ve Büyükşehir Belediyemiz ekipleriyle koordineli bir şekilde yürütüyoruz” diye konuştu. 

 SADECE YOLLARI AÇMIYORUZ

         Karla mücadele kapsamında sadece ulaşıma kapanan yolları açmadıklarını belirten Başkan Tören, “Hastalarımıza yardımcı oluyoruz. Yine yakacak ve gıda yardımlarımızla bu zor günlerde hemşehrilerimizin yanındayız. Kar yağışından olumsuz etkilenen sokak canlarımıza yönelik çalışmalarımızı da ek tedbirler ile arttırarak sürdürüyoruz. Kısacası hayatın her alanında yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukları ortadan kaldırmak için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 TÜM EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

         Karla mücadelede görev alan tüm ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür eden Başkan Tören şunları söyledi: “Hizmetlerimizi sahada hemşehrilerimize yansıtan, özveriyle görevlerini yapan mesai mefhumu gözemeksizin şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.  Altınordu Belediyesi olarak daima şehrimizin hizmetinde vatandaşlarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, 7-24, SAHADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız