HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Mart 2022 Pazartesi Saat: 12:22

“YENİ İMKANLAR SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Medya Akademisi’nin son gününde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerle Başbaşa” söyleşisi yaptı. Moderatör-yazar Emine Şimşek’in sunuculuğuyla gerçekleşen söyleşide, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem K
“YENİ İMKANLAR SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Medya Akademisi’nin son gününde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerle Başbaşa” söyleşisi yaptı.

Moderatör-yazar Emine Şimşek’in sunuculuğuyla gerçekleşen söyleşide, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’da gençlerin iyi yetişmesi hususunda sorumluluk hissettiklerini kaydetti.

“GENÇLERİMİZE YENİ İMKANLAR SAĞLAMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ.”

Kendisini en çok motive eden işlerin çocuklar ve gençlerle alakalı hizmetler olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her yeni gün gençlerimize yeni imkanlar sağlamak için çalışıyoruz. Gençler çok kıymetli, gençler ülkemizin geleceği. Gençlerimizin geleceğini iyi hazırlamakla onların hayatına iyilik yapmış olmanın yanı sıra gelecek neslimize, ülkemize de iyilik yapmış oluyoruz. Spor alanlarından kültür sanatta sosyal alanlara kadar pek çok proje üzerinde çalışıyoruz ve gençlere yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

“SPOR ŞEHRİ FATSA İÇİN GÜÇLÜ ADIMLAR ATTIK”

Genç bir nüfusa sahip Fatsa’da gençlere büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Spor Kenti Fatsa” kimliğine artı değer katıyoruz. Genç nüfusumuzun yoğun olduğu Fatsamızın gençlerine armağan ettiğimiz, sentetik çim yüzeyli 6 adet halı saha, 6 adet basketbol voleybol sahası ve 1 adet yarı olimpik yüzme havuzuyla birlikte toplam 13 spor tesisimizi hayata geçirecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Fatsamızın sosyal ve sportif anlamda gelişmesine yönelik attığımız adımlarımızla amacımız; şehrimizi sporun lider kenti yapmak, daha fazla gencimizi sporla buluşturmaktır.” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız