HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:40

IHH VE ELİF-DER’DEN, HALEP’E YARDIM ELİ

Halepdeki insanlara yardım için Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (Elif-Der) ile İnsani Yardım Vakfı (IHH) Altınordu’da ortaklaşa kermes açtı. Kermes 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Altınordu ilçesinde, Tahıl Pazarı mevkisinde b
IHH VE ELİF-DER’DEN, HALEP’E YARDIM ELİ

Halep'deki insanlara yardım için Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (Elif-Der) ile İnsani Yardım Vakfı (IHH) Altınordu’da ortaklaşa kermes açtı. Kermes 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Altınordu ilçesinde, Tahıl Pazarı mevkisinde bir hafta açık kalacak kermesin açılışını OrduValisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Elif-Der Başkanı Yeter Yılmaz yaptı.

Elif-Der Başkanı Yeter Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada kermesten elde edilecek gelirin Halep'te mağdur olanlara ulaştırılacağını belirterek, şunları söyledi:  "Halep'teki savaş ortamından en çok kadın ve çocuklar olumsuz etkilendi. Binlerce insan göçmen duruma düşürüldü. Bu insanların yaşamlarını idame ettirebilmeleri için ülkemizin dört bir yanından yardım çalışmaları sürdürülüyor. Biz de sivil toplum kuruluşu olarak İnsani Yardım Vakfı (IHH) ile ortak bir çalışma yaparak Halep'teki savaştan mağdur olmuş kardeşlerimize yardımcı olmak, onların ihtiyaçlarını karşılamalarına katkıda bulunmak amacıyla kermes düzenledik. Kermesten elde edilecek gelir ile yapılacak bağışlar Halep'teki göçmen kardeşlerimize yardım olarak gönderilecek." (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : IHH, VE, ELİF-DER’DEN, HALEP’E, YARDIM, ELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız