HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Nisan 2022 Pazar Saat: 14:57

“ÇOCUKLARIMIZ BU EĞLENCELERİ KAÇIRMASIN”

Fatsa Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk akşamını dolu dolu etkinliklerle geçirdi. Belediye Kültür ve Sanat Merkezi fasıl müzik, kuranı kerim tilaveti ve iftar yemeği ile başlayan etkinlikler iftardan sonra çocuklara yönelik e
“ÇOCUKLARIMIZ BU EĞLENCELERİ KAÇIRMASIN”

Fatsa Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk akşamını dolu dolu etkinliklerle geçirdi. Belediye Kültür ve Sanat Merkezi fasıl müzik, kuranı kerim tilaveti ve iftar yemeği ile başlayan etkinlikler iftardan sonra çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerle devam etti. Kültür ve Sanat Merkezi 2 Nolu salonda müzikli dans gösterisi ile başlayan eğlenceli etkinliklerin devamında , Hacivat-Karagöz, Tahta Bacak ve Ateşbaz gösterisi yapıldı. Eğlenceye katılan çocuklar gece boyunca yerlerinde hiç oturmayarak oyunculara eşlik ettiler, gönüllerince eğlendiler.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar vatandaşların ramazan ayının manevi atmosferini ve coşkusunu gönüllerince yaşamalarına katkı sağlamak için dopdolu içeriği ile her gün birbirinden farklı olan tüm etkinlikler bir ay boyunca  Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın ilk akşamı neşesi ve mutluluğu bizlerin doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerimizle birbirinden kıymetli konuklarımızla, Ramazan ayına özel sosyokültürel etkinliklerimizi bir ay boyunca sürdüreceğiz. Mübarek Ramazan ayının memleketimize, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve refah getirmesini diliyorum.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız