HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2022 Pazar Saat: 15:08

‘KARŞILAMA’ ONLİNE İLE İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

Ordunun Ordulular ile çekilen özgün filmi KARŞILAŞMA dijital gala ile izleyici karşısına çıkıyor. Orduda çekimleri başlayan ve kısa bir süre önce sona eren KARŞILAŞMA adlı filmin ilk gösterim galası 23 Nisan 2022 saat 21:00da online
‘KARŞILAMA’ ONLİNE İLE İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

Ordu'nun Ordulular ile çekilen özgün filmi KARŞILAŞMA dijital gala ile izleyici karşısına çıkıyor.

Ordu'da çekimleri başlayan ve kısa bir süre önce sona eren KARŞILAŞMA adlı filmin ilk gösterim galası 23 Nisan 2022 saat 21:00'da online gala ile izleyicisiyle buluşacak.

Ordu'da sadece Ordulu oyuncularla çekilen KARŞILAŞMA adlı film, 23 Nisan akşamı saat 21:00 da, O.S.E. PR Prodüksiyon ve Yapım Youtube kanalından izleyicileriyle buluşması ilgiyle karşılandı.

Filmin yapımcısı ve Yönetmeni Okan Sadri Engin, yaptığı bilgilendirmede; "Filmin çekimleri ve post prodüksiyon aşaması dahil 4 ay sürdü. Altınordu Halk Eğitimi Merkezi'n de açmış olduğum sinema atölyesi öğrencilerimin aynı zaman da bir saha çalışması olan bu filmin kadrosunda Ordunun sevilen işadamları, parti liderleri, sporcu ve oyuncuları yer almaktadır. 

Ordu'nun ilk özgün aksiyon macera filmi olan Yaşamayı Seç Uyanış biliyorsunuz pandemi sürecinde etkili olmasıyla 2 yılda 100.000 izleyiciye dijital üzerinden ulaşmış ve Ordu'nun da sineması olduğunu Türkiye'ye kanıtlamıştı.

Bu 2. projemde de geleneği bozmuyoruz ve yine Ordulu kadromuzla Ordu'nun özgün filmini bir kez daha sinema dünyasına kazandırıyoruz. Hedefim yakın zaman da Karadeniz Bölgesine etki edecek kadar büyük bir film yapım merkezi oluşturmaktır.

Ordu halkı bu potansiyele ve yeteneğe sahiptir. "diyerek, "23 Nisan akşamı saat 21:00'da yine Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek izleyicimiz ile online platformda ilk dijital galamızı gerçekleştireceğiz. Tüm Ordu halkını bu özel ve tarihi geceye online galaya davet ediyoruz" diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız