HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Nisan 2022 Perşembe Saat: 10:03

KARADENİZ: “HİÇ MAZERET SUNMADIK”

Baraj maçında Kabadüz Belediyespor’u 1-0 yenen ve yoluna yine BAL Ligi’nde devam edecek olan Ulubey Belediyespor Teknik patronu Serkan Karadeniz, “Yolumuz uzun, daha kat edecek çok yolumuz var” dedi.                 Karadeniz U
KARADENİZ: “HİÇ MAZERET SUNMADIK”

Baraj maçında Kabadüz Belediyespor’u 1-0 yenen ve yoluna yine BAL Ligi’nde devam edecek olan Ulubey Belediyespor Teknik patronu Serkan Karadeniz, “Yolumuz uzun, daha kat edecek çok yolumuz var” dedi.

                Karadeniz Ulubey Belediyespor Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Zaman geldi üzüldük , zaman geldi sevindik, ama hiçbir zaman mazeret sunmadık. Hep daha iyi nasıl olur , nasıl kendimizi geliştiririz, hep ileriye baktık. Kimi zaman bizim antrenör arkadaşlarım diyeyim yüzümüze başka, arkamızdan başka konuştuklarına şahit olduk. Şaşırdık mı? Hayır. Kim ne yaparsa kendine yapar. Yolumuz uzun. Daha kat edecek çok yolumuz var.

Bizim 7/24 yanımızda olan başta Ulubey  belediye  başkanım İsa Türkcan başkanıma , kulüp başkanım Soner Poyraz  başkanıma Yöneticimiz Ender Yanık müdürüme, yöneticimiz Osman müdürüme, yöneticimiz Abdurrahman ağabeyime, yöneticimiz Halil ağabeyime, yöneticimiz takımımızın her şeyi Azmi ağabeyime, malzemecimiz Sedat kardeşime, masörümüz Ümit kardeşime   çok teşekkür ediyorum.  Daha nice ismini sayamadıklarıma.

Ama en önemlisi 5 buçuk aydır sabah akşam beraber olduğumuz futbolcu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bugünde sahadan başımız dik ayrılmamıza katkı veren oynayan oynamayan hepsine tekrardan teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de benim yanımda olan hocalarıma  Tanju Durhan  ve Onur Işık  iyi ki varsınız.”

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KARADENİZ:, “HİÇ, MAZERET, SUNMADIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız