HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2022 Cuma Saat: 15:23

GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak.
GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü  çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 102. Yıldönümü, Ordu’da düzenlenen törenlerle bugün kutlanıyor.

Ordu Valiliğince hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Şarkiye Mahallesinde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapılacak. Burada yapılacak törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Akabinde, ulu önder Atatürk ve Milli Mücadelede hayatlarını kaybedenlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrağımız göndere çekilecek.

Törenin ardından Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel’in Makamını Çocuklara Devretmesi ile devam edecek program İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Makamını Çocuklara devretmesiyle devam edecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü kutlama töreni ise saat 10.30’da Tayfun Gürsoy Parkında yapılacak.

Burada Tören Programının Sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Eşliğinde Şanlı Bayrağımızın Göndere Çekilmesi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından çeşitli etkinliklere geçilecek.

Etkinliklerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Ana Sınıfı ve Halk Oyunları Gösterisi, Şiirlerin Okunması, Solo Türküler, Judo Gösterisi, Dans Gösterisi ve Koreografi ile program sona erecek.

 

Anahtar Kelimeler : GÜN, ÇOCUKLARIN, GÜNÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız