HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 13:19

VALİ SONEL’DEN KAMU SEN’E İADEİ ZİYARET

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Türkiye Kamu Sen Ordu İl Temsilciliğine iadei ziyarette bulundu. Göreve yeni başlayan Kamu Sen Ordu İl Temsilcisi Hasan Ali Yılmaz, geçtiğimiz günlerde beraberinde ki heyetle birlikte Vali Sonel’i makamında ziyaret e
VALİ SONEL’DEN KAMU SEN’E İADEİ ZİYARET

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Türkiye Kamu Sen Ordu İl Temsilciliğine iadei ziyarette bulundu. Göreve yeni başlayan Kamu Sen Ordu İl Temsilcisi Hasan Ali Yılmaz, geçtiğimiz günlerde beraberinde ki heyetle birlikte Vali Sonel’i makamında ziyaret etmişti.

Vali Sonel, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Hasan Ali Yılmaz ve ekibine başarılar diledi. Vali Sonel, burada köklü bir geçmişe sahip olan Türkiye Kamu Sen’in Ordu İl Temsilciliğinin her zaman sendikal faaliyetleri içerisinde kamu çalışanlarının yanında olarak verdikleri hizmeti takdirle karşıladığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Ali Yılmaz ise; “Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Temsilciliği olarak Başkanlar Kuruluyla birlikte geçtiğimiz günlerde Ordu Valimiz Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etmiştik.

İlimizde tüm vatandaşların gönlünde taht kuran, her daim Devletimizin şefkatli eli olan mümtaz insan Sayın Valimizi kabulleri ve hoş sohbetleri için tüm başkanlarım ve Kamu-sen camiamız adına şükranlarımızı sunduk.

Bugünde Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Kamu-sen İl Başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Sayın valimiz tüm hemşehrilerimizin istek ve taleplerine gece ve gündüz hiç durmadan koşturup devletimizin şefkatli elini uzattığı gibi, kamu çalışanlarının haklı taleplerini de dikkate alarak anında çözüme kavuşturması hasebiyle Sayın Valimize Türkiye Kamu-sen camiamız adına şükranlarımı arz ediyorum. Var olsun Devletimiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL’DEN, KAMU, SEN’E, İADEİ, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız