HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Ocak 2017 Salı Saat: 14:18

OCAK AYINDA KÜLTÜR SANAT DOPDOLU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Ocak ayı programını oluşturdu. Yeni yılın ilk ayında sunulacak kültürel etkinliklerin bulunduğu “Ocak 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığ
OCAK AYINDA KÜLTÜR SANAT DOPDOLU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Ocak ayı programını oluşturdu. Yeni yılın ilk ayında sunulacak kültürel etkinliklerin bulunduğu “Ocak 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza” ve “Kral Çıplak” adlı tiyatro oyunlarının yanı sıra “Dağ Denize Kavuştu” adlı müzikli çocuk oyunuyla birlikte Turgut Özakman’ın yazdığı “Ocak” adlı oyunun Ocak ayında seyirciyle buluşacağı kitapçıkta belirtiliyor. “Yeşil Yol Projesi” Çalıştayı, “Ordu Gol Gol Gol” adlı futbol ve kent kültürü sergisi, Büyük Erkek Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ve Kar Festivali gibi birçok etkinlik de kültür takviminde yer alıyor.

Başkan Enver Yılmaz, “Ocak 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözünde şu görüşlere yer verdi:

Bizlere sunduğunuz fikir ve öneriler doğrultusunda el birliğiyle yönettiğimiz kentimizde Büyükşehire yakışır birçok projeyi hayata geçiriyor ve verdiğimiz hizmetlerle yüzünüzü güldürüyoruz.

Kültür ve sanata her daim değer veren ve katkı sunan bir Büyükşehir olarak, yeni yılda Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatromuzda “Dağ Denize Kavuştu” ve “Ocak” adlı yepyeni tiyatro oyunlarımızı sezon boyunca sizlerle buluşturacağız. Sanat galerimizde açılışını yapacağımız ve bir ay boyunca sizlerin ziyaretiyle şenlenecek “Ordu Gol Gol Gol” adlı futbol ve kent kültürü sergimizle ilimizin 1923 ve 1967 yılları arasındaki futbol yaşamını birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde izleme fırsatı yakalayacağız.

Öğrenim hayatı devam eden gençlerimizi bilimsel araştırmalara yönelterek, onların yenilikçi projelerle geleceğin bilim insanları olarak yetişmesine katkı sağlayacak “Başımıza İcat Çıkarma” yenilikçilik yarışmamızla bu anlamda belirli bir potansiyeli olan kentimizin ses getirmesini sağlayacağız. Gözde turizm merkezlerimizden olan Çambaşı Yaylamızda “4 Mevsim Çambaşı” sloganıyla bu yıl 12.sini düzenleyeceğimiz Geleneksel Çambaşı Kar Festivalimizle birbirinden renkli birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağız.

Gerçekleştirmekte olduğumuz sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra birçok yatırımla büyük bir atağa geçmeyi planladığımız 2017 yılında sunacağımız hizmetlerle Ordumuza daha da canlılık kazandırmaya devam edeceğiz.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OCAK, AYINDA, KÜLTÜR, SANAT, DOPDOLU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız