HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Temmuz 2022 Cuma Saat: 13:37

“CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK 4 DOLAR OLSUN”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, bugün Ordu’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak fındık fiyatının 4 Dolar olmasını istediklerini belirtti.
“CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK 4 DOLAR OLSUN”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, bugün Ordu’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak fındık fiyatının 4 Dolar olmasını istediklerini belirtti.                                                                                                                                                

Çelik, yaptığı açıklamada; “Yabancı sermaye değil, Çiftçi sevinsin. Bizler fındığı bir siyasi malzeme olarak görmeyiz, fındık Karadeniz’linin ürünü olduğu kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin de milli ürünüdür. Çiftçilerimiz ile her buluştuğumuzda fındık maliyetleri yüzünden gübre atamadıklarını bahçelerin bakımını yapamaz duruma geldiklerini gördük.

Ordu'ya ziyaretinizde fındık 52 TL gibi bir şaka yapmayacağınızı umuyoruz. Fındık üreticisinin hakkı 4 dolar fındık kartellerinin beklentisi 3 dolar yapacağınız açıklamada bir şehrin, bir ülkenin alım gücünü refahını, mutluluğunu, alın terine vermiş olduğunuz önem ortaya çıkacaktır” dedi.

AK Parti Milletvekillerinin Erdoğan’a sorunları doğru anlatmadıklarını iddia eden Çelik, şöyle devam etti; “Sayın Cumhurbaşkanımız biliyoruz ki Milletvekilleriniz sizlere üreticinin sorunlarını dertlerini beklentilerini doğru anlatmıyorlar.

Genel başkanımız Mustafa Sarıgül, fındığın 4 doların karşılığı Türk Lirası olarak açıklanmasını söylediğinde hiçbir siyasi parti 4 dolar kelimesini kullanmıyordu. Sizlerin üreticinin, esnafın, çeyiz alacak genç kızımızın, dügün yapacak delikanlının, beklentisi fındığın 4 dolar olmasıdır. Bu maliyetler karşısında bu fıyatın dışında yapılacak her fıyat politikası yabancı sermayeyi mutlu edecek üreticiyi mutsuz edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımız merhamet ve vicdanla Türkiye Değişim Partisi olarak hiçbir siyasi beklentimiz olmadan fındığı 4 dolar açıklamanız karşılığında sizlere teşekkürü borç biliriz. Ancak üreticinin hakkı verilmez ise rkıye Değişim Partisi olarak üreticinin haklı sesi karşısında da üreticiyle birlikte olmayı hukuk çerçevesinde onların hakkını savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : “CUMHURBAŞKANIMIZ, FINDIK, 4, DOLAR, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız