HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2022 Salı Saat: 14:01

PAROLA: GÜÇLÜ ALTYAPI, GÜÇLÜ ŞEHİR

Altınordu Belediyesi “Güçlü Altyapı Güçlü Şehir” parolasıyla 7/24 çalışmaya devam ediyor.
PAROLA: GÜÇLÜ ALTYAPI, GÜÇLÜ ŞEHİR

 

Altınordu Belediyesi “Güçlü Altyapı Güçlü Şehir” parolasıyla 7/24 çalışmaya devam ediyor.

 

Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı standardı yüksek ve konforlu beton yol çalışmaları tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Kırsal mahallelerin ulaşımda kaderini değiştiren ve her mahallede sevinçle karşılanan beton yol programının Alembey Mahallesi etabı da tamamlandı.

 

ALEMBEY MAHALLESİ DE BEKLEDİĞİ KONFORLU ULAŞIM HİZMETİNE KAVUŞTU

 

Başkan Aşkın Tören’in hayata geçirdiği beton yol programıyla kırsal mahallelerde çoğu yerde yarım asrı aşan hikayesi bulunan yol sorunları tarihe karışıyor. Mahalle mahalle sürdürülen beton yol çalışmalarında Alembey mahallesi de beklediği konforlu ulaşım hizmetine kavuştu.

Alembey, Anduz ve Kıranbaşı sokaklarda kısa sürede bitirilen çalışma sonunda yıllardır süren ulaşım zorluğu yerini beton yol konforuna bıraktı.

 

BAŞKAN TÖREN “KIRSALDA HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK”

 

72 mahalleyi kapsayan beton yol programında sona yaklaştıklarını söyleyen Başkan Aşkın Tören, “kırsal mahallelerimizi her yönüyle güçlendirmek istiyoruz. Bunun için de öncelikle ulaşım altyapısını güvenli standardı yüksek ve konforlu hale getirmek üzere başlattığımız beton yol çalışmalarını ara vermeden sürdürüyoruz.

 

Tarımsal desteklerimizden sosyal desteklerimize kadar kırsalda yaşamı destekleyici ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalarımız kesintisiz sürecek. Tamamlanan beton yol mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

MUHTAR ÖZTÜRK “AŞKIN BAŞKANIMIZ HER TARAFTA VAR”

 

Alembey Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk “Yollarımız çok güzel oldu. Aşkın Başkanımın çalışmalarından çok memnunum çok teşekkür etmek istiyorum her konuda. Aşkın Başkanımız her tarafta var zaten.

 

Tarımda bile destekle vatandaşlarımızın yanında vatandaşlarımızın meclislerinde her şeyinde yanında. Vatandaşlarımızla beraber yapmış olduğu çalışmalar gerçekten mükemmel. Şahsım adına mahallem adına kendisine çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Başkanımızdan” sözleriyle memnuniyetini ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini iletti.

 

 

Anahtar Kelimeler : PAROLA:, GÜÇLÜ, ALTYAPI, ŞEHİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız