HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 13:49

KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

 
KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu çalışmaları neticesinde piyasa değeri 240.000 Türk lirası olan kaçak ürün ele geçirildi. Konu ile ilgili Ordu Valiliğinden şu ifadelere yer verildi:

 Altınordu ilçesinde yapmış oldukları aramada yaklaşık piyasa değeri 240.000 Türk lirası olan; 2 adet sigara dolum makinesi  473.000 adet Bandrolsüz boş makaron  27.400 adet içi tütün doldurulmuş makaron 190kg bandrolsüz kıyılmış tütün  40.500 adet yurt dışı menşei sigara sarma kağıdı ele geçirilmiştir.

 

Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanmış olup, hakkında 5607 sayılı kanun ve 4733 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatıldı.

      Öte yandan Ünye ilçesinde bir bar önünde meydana gelen "Silahla Yaralama" olayı ile ilgili olarak M.C.B isimli şahıs silahla yaralanmış, yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren C.A ve  B.S.I isimli şahıslar saklandıkları köy evinde, özel harekat unsurlarınca yapılan operasyonla gözaltına alınmış, ayrıca olaya karışan S.F, C.E ve K.Ö isimli şahıslar yakalanarak, adli işlemlere başlanıldı.

Adli makamlara sevk edilen C.A. ve B.S.I isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş; K.Ö ve S.F isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest kalmış, C.E isimli şahıs ise mahkemece serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler : KAÇAKÇILARA, GÖZ, AÇTIRILMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız