HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2022 Pazar Saat: 13:32

CHP SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'li 10 büyükşehir belediye başkanı, Ordu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP’li Büyükşehir belediye başkanları, Ordu’da düzenlenen "Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması"
CHP SAHAYA İNDİ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'li 10 büyükşehir belediye başkanı, Ordu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’li Büyükşehir belediye başkanları, Ordu’da düzenlenen "Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması"nın ardından Altınordu ilçesinde esnaf ziyareti yaptılar.

İlginin yoğun olduğu ziyaretlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsmetpaşa Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Esnafın sorun ve taleplerine kulak veren İmamoğlu, iş yeri sahipleri ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Esnaf ziyaretinde, insanların kolay alışveriş yapabilmesini temenni eden İmamoğlu; "Herkesin geliri iyi olsun. Temennimiz o. Ekonomi iyi olursa huzur da daha erdemli hale gelir. İşsiz insanımız olmasın. Öyle dualar ediyoruz, çalışıyoruz. Hep birlikte başarırız inşallah" dedi.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Süleyman Felek Caddesi güzergahında esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Diğer taraftan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da Sırrıpaşa Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren isimler oldu.

Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Programların ardından sahilde bir araya gelen büyükşehir belediye başkanları, sahilde yürüyerek vatandaşları selamladı.

Programlara, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile bazı partililer de katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : CHP, SAHAYA, İNDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız