HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2022 Cuma Saat: 14:23

“AK PARTİ, TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYOR”

Ak Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Funda Yılmaz “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 81 İlde gerçekleştirilecek olan Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, 6 Kasım’da Fatsa Kültür ve Sarayında gerçekleştirileceğini s
“AK PARTİ, TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYOR”

Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimlerinin 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacağını belirtti.

93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verileceğini kaydeden Yılmaz, eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirilecek. Ordu’da ise 6 Kasım tarihinde, Fatsa Kültür Sarayı’nda gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

AK PARTİ; YENİ YÜZYILA, TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRLANIYOR

Eğitim programının hedefinin Teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak olduğunu ifade eden Yılmaz, “Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, ilimizde üç kademe, ana kademe, Kandın Kolları ve Gençlik Kollarının il ve ilçe yönetimlerini programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak.  Partimizin tüm hücreleri tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik” dedi.

ÜÇÜNCÜSÜ FATSA’DA GERÇEKLEŞECEK

Tüm AK Parti teşkilatları olarak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde belirlenen Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyoruz açıklamasında bulunan Yılmaz şunları söyledi: “Saha çalışmalarımızın yanı sıra teşkilat içi çalışmalara da önem veriyoruz. Teşkilat Akademimizin 3.sünü Fatsa İlçemizde gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilatlar olarak, bilgi ve deneyim sahibi, alanında uzman eğitmenlerimizden alarak kendimizi geliştirme imkanı buluyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanımız Sn. Mustafa Şen olmak üzere, Teşkilat Akademisi’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Pazar günü gerçekleştirilecek olan programın teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında verilecek olup 81 ilde üç haftada tamamlanacak. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilecektir.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız