HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 12:07

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Fatih Aydın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Bel
İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET


Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Fatih Aydın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm.Dr.Volkan Karabacak, Dr.Özkan Yazıcı ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Yasin Ergül ile birlikte, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Sedanur Yıldız eşliğinde hizmet birimlerini ziyaret etti.
Tüzün daha sonra, Penbe - İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri tarafından kanser farkındalık çalışmalarına destek olmak amacıyla yapılan resimleri inceledi. Güzel çalışmaları ve verdikleri destek için kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederek, teşekkür belgelerini takdim etti.

Tüzün, Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Hayat Merkezi faaliyetlerine ilişkin düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Erkan Demirel sunumunda 2022 yılında yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmede bulunarak, planlanan çalışmaları anlattı.

Sunumun ardından bir konuşma gerçekleştiren Tüzün, verilen hizmetlerin çok kıymetli olduğunu söyleyerek, “Burada başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Tabi burada verilen hizmetleri vatandaşlarımıza duyurmamız gerekiyor. Özellikle kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezini (KETEM) ve diğer birimlerimizi duyurmamız gerekiyor. Bazı birimlerdeki başvuru sayılarını daha çok tanıtım yaparak artırmamız gerekiyor. Arkadaşlar unutmayın, yaptıklarımız kadar yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. Bu nedenle Devletimizin sunduğu bu imkanları daha çok insanımıza ulaştırmamız gerekiyor.” diyerek, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Esenlikler diledi.

Anahtar Kelimeler : İLÇE, SAĞLIK, MÜDÜRLÜĞÜNE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız