HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Kasım 2022 Cuma Saat: 12:05

TORUN: HER ŞEYİ KADERE BAĞLAMAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, memleketi Ordu’da hükümete yüklendi.
TORUN: HER ŞEYİ KADERE BAĞLAMAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, memleketi Ordu’da hükümete yüklendi.

Hükümetin deprem konusunda her şeyi kadere bağladığını iddia eden Torun, parti binasında düzenlediği basın toplantısında; “Erdoğan ‘pozitif siyaset yapalım, eser ve hizmetleri yarıştıralım’ diyor. Bunu söylüyorsun ardından Genel Başkanımıza hakaret ediyorsun. Hangi samimiyet bu? Senin eserin kendini saraya çıkarıp milleti yoksulluğa terk etmektir. Erdoğan sen bu yarışı çoktan kaybettin, millet de tasdiknameni vermek için seçimi bekliyor” dedi.

 

“DEPREM KAYGISI İÇERİSİNDEYİZ”

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, şunları kaydetti:

 “Bugünlerde bir deprem kaygısı içerisindeyiz. Görülüyor ki yapılan hiçbir şey yok. Aklımızda kalan sadece İçişleri Bakanı’nın bir tatbikatta masanın altına girişi. 2003’ten bu yana deprem vergisi diye bilinen Özel İletişim Vergisi kalıcı hale geldi ve 85 milyar lira kaynak topladılar. Bu kaynağı nereye harcadınız? Daha önce sorduğumuzda ‘yol yaptık köprü yaptık’ dediler. Maalesef bu vergi de yerine harcanmadı.

“HER ŞEYİ KADERE BAĞLAMAYIN”

Belediyelerimizin ellerinden yeşil alanları toplanma alanlarını alıyorsunuz, yerine binalar yapıyorsunuz. Gözünüzü ranta diktiniz insan hayatını hiçe sayıyorsunuz. 10 Kasım 2020’de TBMM Deprem Araştırma Komisyonu kuruldu. 268 somut öneriler oldu. Ama bugün hala onları hayata geçirmediniz, kadük kaldı. Büyükşehirlerimiz bu sorunu çözmek için iktidarla uyum içinde çalışmak istiyor ama buna dahi destek olmuyorsunuz, yaptığı yardımları da engellemeye çalışıyorsunuz. Deprem hemen yakınımızda. Olmaz demeyin. Geçmişte çok acılarını yaşadık. Lütfen bu kararları uygulayın. Artık her şeyi kadere bağlamayın. Geleceğimizi karartmayın.”

Anahtar Kelimeler : TORUN:, HER, ŞEYİ, KADERE, BAĞLAMAYIN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız