HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ocak 2017 Pazartesi Saat: 08:50

“BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU YENİDEN YAKALAYACAĞIZ”

Ordulu dolmuş esnafı kongreye hazırlanıyor. 11 Şubat’ta yapılacak olan SS.17 Nolu Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Beytullah Altun adaylığını duyurdu. Mevcut yönetimin ise yola devam konusunda ki kararı henüz netlik kaza
“BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNU YENİDEN YAKALAYACAĞIZ”

Ordulu dolmuş esnafı kongreye hazırlanıyor. 11 Şubat’ta yapılacak olan SS.17 Nolu Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına Beytullah Altun adaylığını duyurdu. Mevcut yönetimin ise yola devam konusunda ki kararı henüz netlik kazanmadı.

Kongre öncesi ilk adaylığını açıklayan Beytullah Altun, oluşturacakları yönetimde misyonlarını şöyle değerlendirdi; “SS.17 NOLU DOL. ve TASIYICILAR KOOP. Üyelerinin ekonomik ve sosyal açıdan gelişimine yönelik faaliyet ve projelerin hayata geçirilmesi için sonuç odaklı ve sorunların çözümüne yönelik girişimlerde bulunulması, kooperatif üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruyarak her yerde en iyi şekilde temsil edilmesi başlıca sorumluluklarımız arasında yer almaktadır” dedi.

Vizyon ve değerleri hakkında da açıklamasını sürdüren Altun; “Değişime ve yeniliğe açık yaklaşımımız aktif etkin  hızlı ve güvenilir hizmet politikamız kooperatifçilik anlayışına yeni değerler kazandırmak ve esnafımızın sosyal boyutta faaliyet ve projeleri ile esnaf vizyonunu güçlendirmek öncelikli hizmet anlayışımızı yansıtmaktadır.

Zor koşullar ve maddi sıkıntılar içerisinde ekmek davası  veren  esnafımızın her kuruşunu  kendi alın teri ile kazandığı sosyal ahlak bilinci ile hak ve menfaatlerini  her platformda savunmak ve yeni yapılacak çalışma ve projelerimiz ile kanun ve kurallara uyan güçlü ve bağlı bir esnaf yapısı oluşturmak.

Üyelerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek onların mesleki sorunlarına çözüm bulmak amacı ile hizmet anlayışımız ve ilkelerimizden taviz vermemek.

Yeni hedefler belirlemeyi bunlara yönelik planlamalar yapmayı ve gerekli kaynakları kullanarak esnafımızın kazancını arttırmak ve ekonomik olarak gelişmesini sağlamak.

Bilgiye ulaşan, yeniliklere açık, kendini sürekli yenileyebilen bir kooperatifçilik anlayışı oluşturmak. Yıllardır eksik kalan esnaf bilincini uyandırarak birlik ve beraberlik ruhunu yakalamak ve bu anlayışla hareket etme alışkanlığı kazandırmak. Etkin, verimli sorun çözmede analitik düşünen bir yapı ve kurum haline gelebilmek en önemli değerlerimizdir” diye konuştu.

Dolmuş esnaflarında birlik ve beraberlik ruhunu yeniden yakalamak istediklerini de sözlerine ekleyen Altun; “Değerli esnafımızın  birlik ve beraberlik ruhunu geri kazandırmak amacı ile kuruluşu resmi olarak 1994 yılına dayanan SS 17 nolu Dol. Ve Taşıyıcılar kooperatifinin 265 üyesinin hak ve menfaatlerini korumak, davası ekmek olan esnafımızın sorun ve problemlerini çözmek, yenilikçi bakış açısı ve sonuç verici çalışmalar yaparak esnaf vizyonumuza değer katmak maksat ve gayesi ile 11,02,2017 tarihli genel kurulda yapılacak olan Kooperatif Başkanlığı seçimlerinde  adaylığımı  siz değerli üyelerimiz nazarında  açıklıyorum” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız