HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Kasım 2022 Pazar Saat: 14:54

İYİ PARTİ’DE DEMİR’LE 2. DÖNEM

  İYİ Parti’de 2 adayın yarıştığı İlçe Başkanlığı yarışının kazananı Av. İrfan Demir oldu. Kongrede kullanılan 328 oyun 225’ini İrfan Demir alırken İbrahim Okçu 107 oy aldı.
İYİ PARTİ’DE DEMİR’LE 2. DÖNEM

İYİ Parti’nin Kurucu Ünye İlçe Başkanlığını da yapan İrfan Demir, böylelikle partisinin 2. kez Başkanı oldu.

Demir teşekkür konuşmasında, “Delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Esas zorluk bundan sonra başlıyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek iktidar yürüyüşü başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi 26 Kasım Cumartesi günü saat 10:00’da Ünye Alyans Düğün Salonu’nda yapıldı.

Mevcut Başkan Feryal Çuhacı’nın yeni dönem için aday olmadığı seçimde, Av. İrfan Demir ve İşinsanı İbrahim Okçu olmak üzere iki aday yarıştı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na İYİ Parti Perşembe ilçe Başkanı Şenol Anşin, Divan üyeliklerine ise Gülyalı ilçe başkanı Hasan Öztürk ve Ulubey ilçe Başkanı Abdullah Kılıç seçildi.

Ardından 2 yıllık faaliyet raporu, gelir-gider hesap cetveli okunarak, kabul edildi.

Çuhacı’dan teşekkür ve başarı mesajı…

Kongrenin selamlama konuşmasında mevcut Başkan Feryal Çuhacı, “Biz milliyetçi, demokrat ve kalkınmacıyız. İş, aş, ekmek için hak, hukuk, adalet için özgürlük ve demokrasi için yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları engellemek için din istismarını kaldırmak için fakirlik ve cehaleti yenmek için özgür, güçlü, mutlu Türkiye için bizler 25 Ekim 2017’de bir araya geldik. İktidarın kötü sözlerini, gücünü ve mukavemetini gördük. Mücadele ettik tüm engelleri aştık. Bu davaya inanmış bizden önce ki yönetimdeki arkadaşlarıma ve başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bizden sonra ki arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Şentürk: Ünye’de bayrağımızı en yükseklere dikeceğiz

İYİ Parti Ordu il Başkanı Ekrem Şentürk kongredeki konuşmasında şunları söyledi;

“Feryal Çuhacı Başkanımıza partimize verdiği katkılardan, emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece yetki makamından ayrılıyor. Bundan sonraki yaşamında da İYİ Parti dava süreci devam edecektir. Yeni gelen arkadaşlarımız onun izinde devam edecekler. Ünye’de İYİ Parti bayrağını en yükseklere dikeceğiz.” dedi.

Okçu: Ünye’nin her sorununda yanında olacağız…

İYİ Parti Başkan adayı İbrahim Okçu ise; “Ben bu coğrafyanın derenin tepesini her mahallesini ve her mahallesinde olan güzel insanlarımızın her birini tanıdığıma ve bildiğime inanıyorum. Bana el verir ve güç verirseniz başkan olduğum günden itibaren haftanın 4 günü şehrin en ücra köşeleri başta olmak üzere Erenyurt’un Hasanlı’nda, Pelitliyatak, Hanyanı, Tekkiraz’da olacağız. Yeşilkent’te su akmıyorsa gidip Yeşilkent’in derdi ile dertleneceğiz.” diyerek delegelerden destek istedi.

 

Konuşmaların ardından sandıklar kurularak başkan adayları başta olmak üzere oylar kullanılmaya başladı.

Kongrede 423 delegenin 328’i oy kullandı. Kullanılan oyların 225 İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. İrfan Demir alarak partisinin 2. kez Ünye İlçe Başkanı oldu. Diğer aday İşinsanı İbrahim Okçu 107 oyda kaldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Demir: İktidar yürüyüşümüz başlamıştır…

Kongrede Başkan seçilen İrfan Demir yaptığı telşkkür konuşmasında;  “İYİ’daşlar, zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık. Çok güzel bir rekabet ortamında İYİ’lere yarışır bir seçim yaptık. Sevgili delegelerimizin oyları ile göreve seçildik. Bizi tercih etmelerinden dolayı her bir delegemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Esas zorluk bundan sonra başlıyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek iktidar yürüyüşü başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Demir konuşmasına şöyle devam etti;

Ünye için neler yapabiliriz, çalışmaya başlamalıyız

“İktidarın en yakın zamanda İYİ’lerin olacağını, Millet İttifakı’nın olacağını, 6’lı masada Millet İttifakı altında başaracağımıza inanıyorum. O yüzden de seçim atmosferine girinceye kadar Ünye’de bir takım çalışmaları hızlandırmamız gerektirecek. Ünye için neler yapabiliriz, iktidara geldiğimiz takdirde neleri talep edebiliriz. Bunların çalışmalarını ortaya koymak zorundayız. Öncelikle Ünye, öncelikle Ordu, öncelikle Türkiye. Bu sevda bitmeyecek. “

İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Av. Demir’in yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

“Şengül Ağca, Refik Kayalı, Ahmet Bıyıkoğlu, Cemal Sider, Servet Zeren, Berkay Torunoğlu, H. Kahraman Yıldırım, Nihat Güler, Seyit Bilal Özalp, Şule Ürer, Ahmet Uğurlu, Nagihan Peker, Ş. Çağrı Saraçoğlu, İlker Helvacıoğlu, Emin Ali Kadıoğlu, Türkan Türkoğlu, Adnan Sobi, Hasan Ertan Peker, Şeyma Çam Ocakdan, Hasan Eloğlu, Orhan Şafak, Ali Civelek, Birgün Varilci, Bedirhan Yılmaz, Ali Arslan, Resul Ekrem Efil, Vedat Keskin, Haluk Öztürk, Nuray Baş, Murat Erkuş, Mehmet Türedi, Hasan Kıran, Mustafa Zengin .”

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ’DE, DEMİR’LE, 2., DÖNEM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız