HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2017 Pazartesi Saat: 08:53

KEMAL: AYRIŞMADAN YAŞAMAK İSTİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, Anayasa değişikliği çalışmalarının birinci raundunun bitmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
KEMAL: AYRIŞMADAN YAŞAMAK İSTİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, Anayasa değişikliği çalışmalarının birinci raundunun bitmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Türk Milletinin ayrışmadan yaşamak istediğine dikkat çeken Kemal; “Bu Cumhuriyet bizim, bu bayrak bizim, bu İstiklal Marşı bizim, bağımsız yargı, özgür basın bizim, bu kardeşlik ve yurttaşlık bizim. Hep bir arada ve ayrışmadan yaşamak istiyoruz” dedi.

Kemal, şöyle devam etti; “Bir amaç uğruna uzun zamandır sürdürülen Rejim değişikliği çalışmalarının birinci raundu sonuçlandı. Şimdi söz halkımızın. Ya Cumhuriyetimize sahip çıkacağız yada bir belirsizliğe doğru adım atacağız. Bu ülke hepimizin, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan iyi düşünüp, duygusal davranmadan Turkiyemizin rejim değişikliğine ve bir kişinin vereceği kararlara mahkum bırakılmadan yönetilmeye devamını sağlamalıyız.

Parlamenter sistemin kaldırılması, dolayısı ile demokrasininden de uzaklaşılması anlamına gelen bu rejim değişikliğine hep birlikte sandıkta karşı çıkmalıyız. Bu Cumhuriyet bizim, bu bayrak bizim, bu İstiklal Marşı bizim, bağımsız yargı, özgür basın bizim, bu kardeşlik ve yurttaşlık bizim.   Hep bir arada ve ayrışmadan yaşamak istiyoruz” diye konuştu.  

Öyleyse bu ülkeyi seven herkesin el ele vererek referandum oylamasında Hayır çıkması için emek harcaması gerekiyor diyen Kemal; “Bu her hangi bir siyasi partinin görevi değil hepimizin görevidir. Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimize Atalarımızın, dedelerimizin anılarına ve çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğine sahip çıkma adına üzerimize düşen görevlerimizi yapacağız.

Geleceğimizin teminatı olan bu günkü Cumhuriyetimize birlikte sahip çıkacağımız inancıyla yapılacak referandum oylamasının Ülkemize 'hayır'lı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : KEMAL:, AYRIŞMADAN, YAŞAMAK, İSTİYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız