HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 13:59

ZENGİN; “ZAM VE FARKLARIMIZ AYLIK ÖDENSİN”

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, ek zam ve enflasyon farklarının aylık ödenmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirtti.
ZENGİN; “ZAM VE FARKLARIMIZ AYLIK ÖDENSİN”

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, ek zam ve enflasyon farklarının aylık ödenmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirtti.

Ekim ayı asgari geçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Zengin, "Uzun süredir dile getirdiğimiz, ek zam, refah payı ve enflasyon farkının aylık olarak maaşlara yansıtılması konusunda düzenleme yapılması çağrımızı bir kez daha yineliyoruz" dedi.

Başkan Zengin, açıklamasının devamında; “2022 yılının sonuna doğru yaklaşırken her ay düzenli olarak yaptığımız asgari geçim araştırması sonuçlarına göre kamu görevlileri ve emeklerimizin ekonomik sıkıntıların artarak devam ettiğini bir kez daha görüyoruz. Kış mevsiminin girmesi ile birlikte özellikle ısınma ve diğer ihtiyaç kalemlerinde yaşanacak artışlarla birlikte ekonomik sıkıntıların daha da derinleşeceği aşikardır. Artan enflasyon rakamları çarşı ve pazara ciddi şekilde yansırken kamu görevlilerinin ekonomik gücü ise bu artışlar karşısında her geçen gün daha da erimektedir.

Bu noktada uzun süredir dile getirdiğimiz ek zam, refah payı ve özellikle enflasyon farkının aylık olarak maaşlara yansıtılması ısrarımızı ve çağrımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu konularda hızla yapılacak düzenlemeler ile kamu çalışanlarının alım gücünün korunması adına önemli bir adım da atılmış olacaktır” diye konuştu. HABER: SEMRA GENÇOSMANOĞLU

Anahtar Kelimeler : ZENGİN;, “ZAM, VE, FARKLARIMIZ, AYLIK, ÖDENSİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız