HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ocak 2017 Cuma Saat: 10:09

‘BİZİM KIZ’ OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

26-29 Ocak 2017 tarihlerinde, İstanbul (Beylikdüzü) TÜYAP
‘BİZİM KIZ’ OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

26-29 Ocak 2017 tarihlerinde, İstanbul (Beylikdüzü) TÜYAP Fuar alanında, 85 ülkeden 4.550 katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasına 21. kez merhaba diyecek EMITT Fuarı, Ordu’nun tanıtımı en etkin şekilde yapılacak.

Fuara ödüllü şair ve yazar Nurşen Karayanız da katılacak. Londra’da düzenlenen bir kısa film yarışmasında ikincilik ödülünü alarak adından söz ettiren Karayanız, bu defa Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı uluslararası bir fuarda yerini alacak.

Ordu, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan EMİTT’te bu yıl da yer alırken, genç yazar Nurşen Karayanız bu kapsamda okuyucularıyla buluşacak.

1 şiir kitabı ve 3 roman eseriyle dikkat çeken Karayanız, kitapseverleri ve takipçilerini bu önemli fuara davet ediyor.   

 

“Heyecanıma Ortak Olur musunuz?”

“Bizim Kız” adıyla da tanınan Nurşen Karayanız, 26-29 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar alanında yapılacak olan tanıtım etkinliğine okurlarını davet ediyor. Etkinlikte stand açarak kitaplarını da imzalayacak olan Karayanız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle çok heyecanlı olduğumu dile getirmek istiyorum. Çünkü uluslararası bir fuarda ilk defa yer alarak kitaplarımla okurlarımı bir araya getirme fırsatı bulacağım. Ben kitaplarımı yazarken etrafımdaki herkes olumsuzdu. “Türkiye’de kitap okuma oranı az, bu konuda başarılı olamazsın, imza günü yapamazsın, para kazanamazsın.” Diyerek yoluma engel olmaya çalışan birçok insanla karşılaştım. Fakat ben; içimdeki yazma aşkını hiç söndürmedim. İlk kitabımı çıkardım. Birçok il ve ilçelerde imza günü yaptım. Hatta yaylada bile yapmış olduğum imza günü benim için unutulmaz bir anıdır. Gerek okul hayatımda gerek iş hayatımda kitaplarımın bana çok güzel dönüşleri oldu. Bundan aldığım şevkle üç eser daha çıkardım. Şu an basıma hazır olan bir eserim daha var.  Bunların devamının gelmesi için değerli okurlarımla buluşmalarımın artması gerekiyor. Şimdi sizlerin üzerine düşen böyle kaliteli bir günde heyecanıma ortak olup beni ve kitaplarımı yalnız bırakmamanız. Bunu canı gönülden diliyor, hepinize sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ‘BİZİM, KIZ’, OKUYUCULARIYLA, BULUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız