HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2023 Salı Saat: 15:51

“Görevi seve seve üstlendim”

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adaylığını açıklayarak, CHP Ordu İl Başkanlığı görevinden istifa eden Atila Şahin, il başkanlığı görevini CHP’li Mehmet Kaptanoğlu’na devretti.
“Görevi seve seve üstlendim”

Ordu İl başkanlığı görevini 26 Aralık itibari ile sonlandırdığını ifade eden Şahin; “Yeni bir mecrada sizlere hizmet edebilmek adına yola çıktık. İl yönetim kurulumuz, kendi arasında yaptığı toplantıda oy birliği ile Mehmet Kaptanoğlu’nu il başkanı seçti.

Çok uzunca bir süre, 8 yıl kadar CHP il başkanlığı koltuğunda oturmak gerçekten çok onurlu bir görev. Bu koltuk herkes için çok kıymetli. Sayın Kaptanoğlu da bu görevi layıkıyla yapacaktır. Bundan sonraki süreçte de hangi pozisyonda olursam olayım, CHP’nin bir neferi olarak her zaman partimin emrindeyim. Her siyasetçi bulunduğu şehre bir değer katmak zorundadır. Bugüne kadar iktidar partisinin milletvekillerinin çok ciddi bir değer kattığını düşünmüyorum. Önümüzdeki seçimlerde Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimini açık ara kazanacak ve Türkiye’yi hak ettiği gerçek yönetim biçimine kavuşturacaktır. Biz de Millet İttifakına ve şehrimize nasıl bir katkı sunabilir diye değerlendiriyoruz. Bu hedefe katkı için yola çıktım tabi takdir önce partililerimin ve Ordulu hemşerilerimin olacaktır. Bu süreci yönetecek olan yol arkadaşım Mehmet Kaptanoğlu’na başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Kaptanoğlu ise, hem parti hem kendisi için çok önemli bir gün olduğunu vurgulayarak; “Kendimi hep siyasete yakın hissettim. Görev almam gereken yerlerde görev ve sorumluluk üstlendim. Önümüzde Türkiye için çok önemli bir seçim var. Sen ben yapmadan, ince hesaplar yapmadan bu görevi birinin üstlenmesi gerekiyordu. Partimizin iktidara gelebilmesi ve 6’lı masanın gösterdiği adayın cumhurbaşkanı olabilmesi için özverili şekilde çalışacak insanlara ihtiyaç vardı. Bu görevi seve seve üstlendim. Zor bir görevi aldım ama size güvendiğim için aldım beni sonsuz destekleyeceğinize inancım tam. Benim tek bir sorunum var, bu parti iktidara yürümeli. Bu görevi bana veren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “Görevi, seve, üstlendim”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız