HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2023 Salı Saat: 14:09

ŞANLITÜRK: KADIN VATANDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplum yapımızın temel direği olan kadınlarımızın gelecek nesillerin teminatı oldu
ŞANLITÜRK: KADIN VATANDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplum yapımızın temel direği olan kadınlarımızın gelecek nesillerin teminatı olduklarını belirterek kadının vatan ve ülke olduğuna dikkat çekti.

MHP’li Şanlıtürk, 8 Mart mesajında; "Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Şanlıtürk, mesajının devamında; "Gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.

“BÜTÜN ZAMANLARIN EN İDEAL EVRENSEL MODELİDİR”

Kadının bütün zamanlar için en ideal evrensel model olduğunun altını önemle çizen Şanlıtürk; "Peygamber Efendimizin, kadına onurunu ve haklarını teslim eden çağrısı, vahyin eşsiz rehberliğiyle şekillenen nezaket, zarafet, adalet ve merhamet yüklü sünnet-i seniyyesi bütün zamanlar için en ideal ve evrensel modeldir" ifadelerini kullandı.

“DÜNYA SİZİN GÜLÜŞÜNÜZLE GÜZEL”

 Şanlıtürk; "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, kadının öz değeri ve sahip olduğu temel insani haklar konusunda etkin bir farkındalığa, kadına yönelik şiddetle mücadele hususunda küresel bir bilince vesile olmasını temenni ediyorum.

Hayatın her alanında yan yana olduğumuz tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Dünya sizin gülüşünüzle güzel. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, KADIN, VATANDIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız