HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Nisan 2014 Salı Saat: 10:05

KUMRULULAR HAMARAT’I AĞIRLADI

AKParti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ankara Kumrulular derneğinin düzenlediği Kumru İmam Hatip mezunlarının kahvaltılı buluşmasına katıldı. Ankara Yenimahalle’de bulunan dernek merkezinde yapılan toplantıya Kumru Belediye Başkanı
KUMRULULAR HAMARAT’I AĞIRLADI

AKParti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ankara Kumrulular derneğinin düzenlediği Kumru İmam Hatip mezunlarının kahvaltılı buluşmasına katıldı.

Ankara Yenimahalle’de bulunan dernek merkezinde yapılan toplantıya Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, Kumrulular Derneği Başkanı Vedat İlkyaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da yaşayan çok sayıda Kumrulu katıldı.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında yapılan hatimlerin dualarının da yapıldığı programda bir konuşma yapan Hamarat; “Öncelikle Kutlu Doğum haftasının hemşerilerimize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kumru İmam Hatip Lisesi mezunlarımızın gerçekleştirdiği bu program vesilesi ile bizlere ev sahipliği yapan Kumrulular Dernek Başkanımız Vedat İilkyaz’a ve Kumrulu hemşerilerimize teşekkür ediyorum.


Kumrulular derneğimiz Ankara’daki aktif derneklerimizden, düzenli programlar icra ederler. Bizler de vakit elverdiğince bu programlara katılmaktan, hemşerilerimizle birlikte olmaktan büyük keyif almaktayız. İnşallah nice programlarda, nice güzel işlerde daha buluşuruz. Ben bu vesile ile bu toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gelen Kumrumuzun yeni seçilen değerli başkanı Murat Hatipoğlu’na tekrar başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte şirin ilçemiz Kumru’ya güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler : KUMRULULAR, HAMARAT’I, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız