HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mart 2023 Cuma Saat: 16:03

“ÇANAKKALE’NİN ÖLÜMSÜZ RUHU SONSUZA DEK YAŞAYACAK”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 108’inci Yıl Dönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Rektör Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“ÇANAKKALE’NİN ÖLÜMSÜZ RUHU SONSUZA DEK YAŞAYACAK”

 ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 108’inci Yıl Dönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Rektör Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: Türk milletinin istikbal ve istiklalini tahakküm altına almaya çalışan kuvvetlere hiçbir dönem ve şartta teslim olmayacağının en açık şekilde gösterildiği Çanakkale Zaferi, bağımsızlık mücadelemizin temelini teşkil eden ve hafızalarımızdan silinmeyecek olan bir kahramanlık destanıdır.

Milli Mücadele meşalesinin yakıldığı bu eşsiz zafer ile milletimiz vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuş; Çanakkale’nin geçilmez olduğunu ve vatan toprağının tek bir karışına bile düşman ayağının basamayacağı gerçeğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bugün bizlere düşen en mühim görevlerden birisi de bu şanlı zaferin nasıl kazanıldığını gelecek kuşaklara aktarmak; vatanımıza, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak Türk milletine eşsiz bir kılavuz olan Çanakkale’nin ölümsüz ruhunu sonsuza dek yaşatmaktır.

Bu düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız