HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 14:18

ÇOCUKLARA TEBESSÜM OLDULAR

Altınordu Belediyesi Adıyaman Gölbaşı ilçesinde depremzede çocuklara yönelik düzenlediği çeşitli etkinlikler ile 23 Nisan coşkusu yaşattı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de hem depremzede vatandaşlarla bayramlaşmak hem de d
ÇOCUKLARA TEBESSÜM OLDULAR

Altınordu Belediyesi Adıyaman Gölbaşı ilçesinde depremzede çocuklara yönelik düzenlediği çeşitli etkinlikler ile 23 Nisan coşkusu yaşattı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de hem depremzede vatandaşlarla bayramlaşmak hem de depremzede çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşatmak üzere Gölbaşı'nda.

Altınordu Belediyesinin Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlediği 23 Nisan programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Bando takımının gösterisi ile devam eden programda depremzede çocuklar 23 Nisan ve çocuk şarkıları ile coşku ve neşe dolu bir bayram yaşadılar. Balon sihirbazı ve yüz boyama gibi etkinliklerin de yer aldığı programda bando ekibi konteyner kenti ve Gölbaşı'nın sokaklarını şarkılar eşliğinde dolaşarak 23 Nisan coşkusunu tüm Gölbaşı'na yaydı.

Çocuklarla tek tek ilgilenen ve hediyelerle yüzlerini güldüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören programda bir konuşma yaptı.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN "BU BÖLGEDE TOPRAĞA VE KALPLERE DÜŞEN CEMRELER YAVAŞ YAVAŞ FİLİZLENMEYE BAŞLAMIŞ"

 

"Karadeniz’in incisi, mavinin, yeşilin, kardeşliğin, cömertliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın şehri Altınordu’dan gönül dolusu selamlar getirdim" diyerek sözlerine başlayan Başkan Tören konuşmasında şunlara yer verdi;

"6 şubatta memleketimizin 11 vilayetinde etkili olan ancak 85 milyon olarak yüreğimizin ta derinliklerinde yaşadığımız asrın felaketi ile birlikte bu bölgeye sıla-i rahim yaptık, acımız hala taze. Depremde kaybettiğimiz canlarımız, bizlerin kalan ömrümüz içerisinde hep aziz hatıraları ve yadigarları olarak kalacaktır. Kaybettiğimiz canlarımıza yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Yaklaşık 70 gündür Altınordu belediyesi ve Ordu halkı olarak deprem bölgesinde Adıyaman merkezde ve Gölbaşındayız.  İyi ki buradayız, iyi ki sizleri tanıdık, iyi ki sizlerle kardeş olduk. Acılarınızı ta yüreğimizin derinlerinde hissettik. Devletimiz güçlü 85 milyon insanımızın o müşfik eli o dayanışma ruhu o cömertliği o kardeşliği de görüyorum ki bu bölgede toprağa kalplere düşen cemreler yavaş yavaş filizlenmeye başlamış.

Bugün bayramın üçüncü günü çocuklarımızın dünyada bir başka benzeri olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gölbaşında sevgili çocuklarımız ve Gölbaşı halkıyla kutlamak istedik. Bu vesileyle çocuklar, Ordu’dan kardeşlerinizden sizlere çok çok selamlar getirdim iyi bayramlar diliyorum. İnşallah sizleri ilimizde de kardeşlerinizin yanına bekliyoruz.

Biz gölbaşı ile kardeş şehir, kardeş belediye olduk. Bundan sonra da inşallah bu tür etkinlikler ve bu tür faaliyetlerle aralıklı olarak hep burada olacağız. Tekrar her birinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor ve çocuklarımızın bu mutlu gününü, geleceğe umutla baktığımız yüzlerinden tebessümün umudun hiç eksilmesini istemediğimiz sevgili çiçeklerimiz, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Bu bağımsızlık meşalesini bu toprakları bize yurt bırakan cumhuriyetimizin banisi büyük komutan ulu önder Atatürk başta olmak üzere dünden bugüne emek sarf eden bütün geçmişimizi, ecdadımızı rahmetle yad ediyorum. Güvenlik güçlerimizin, polisimize askerimizin, jandarmamızın Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.

Bu gök kubbede bayrağımız her daim her şartta dalgalansın diyor, iyi bayramlar diliyorum."

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARA, TEBESSÜM, OLDULAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız