HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Nisan 2023 Pazartesi Saat: 16:08

“ÖZER, ORDU İÇİN BİR ŞANSTIR”

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Mahmut Özer’in milli eğitim alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarını taçlandırdığı bu dönemde, Ordu’dan Milletvekili Adayı olması Ordu eğitim camiası açısından bulunmaz bir şanst
“ÖZER, ORDU İÇİN BİR ŞANSTIR”

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Recep Aydın’ı ziyareti sırasında verdiği demeçte; Ordu Milletvekili Adayımız Mahmut Özer’in Ordu için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

ORDU BU ŞANSI İYİ KULLANMALI

Gündoğdu; “Mahmut Özer’in milli eğitim alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalarını taçlandırdığı bu dönemde, Ordu’dan Milletvekili Adayı olması Ordu eğitim camiası açısından bulunmaz bir şanstır. Ordu’nun bu şansı iyi kullanması gerekir ve Mahmut Özer Bakanımızın öncülüğünde, Ordu’da inşallah iyi bir sonuç elde edilmelidir” diye konuştu.

EĞİTİM ALANINDA ÖNEMLİ YATIRIMLAR OLACAK

Ordu’nun eğitim alanında bölgede önemli bir üs olması için, yatırımlar yapmaya devam edildiğini ifade eden Gündoğdu, “Mahmut Özer Bakanımızın Ordu’ya gelerek Aday olduğu günden itibaren, Ordu da yapmış olduğu ziyaretler de ilçelerimize vermiş olduğu yatırımlar Ordu’nun eğitim alanındaki yüz yıllık problemlerini çözmeye yönelik hamleler olmuştur.

Ordunun ilçelerinin birçoğuna öğretmenevi müjdesi veren Sayın Bakanımız Mahmut Özer, Ordu genelinde milli eğitim alanında yapılan yatırımları bir milyar beş yüz milyon seviyesinin üzerine çıkarmıştır. Bu kapsamda Ordu’nun eğitim alanında bölgede önemli bir üs olması için, yatırımlar yapmaya da devam etmektedir.

Fatsa’ya vermiş olduğu Tarım Lisesi müjdesi, Ordu’da okulların eğitim alanlarına vermiş olduğu desteklerle eğitim alanındaki problemleri büyük ölçüde ortadan kaldırmış olacaktır. Bunun yanında Ordu’nun diğer bakanlıklar ile ilgili olan problemlerini de görüşerek çözen Sayın Bakanımız, Ordu’muz için büyük bir şanstır“ ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler : “ÖZER, ORDU, İÇİN, BİR, ŞANSTIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız