HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mayıs 2023 Pazar Saat: 17:46

YALIKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Fatsa’nın doğasıyla deniziyle içiçe olan ve turistik anlamda en gözde mahallelerinden biri olan Yalıköy mahallesi son 4 yıllık dönemde aldığı hizmetlerle bambaşka bir görünüme kavuştu.
YALIKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Fatsa’nın doğasıyla deniziyle içiçe olan ve turistik anlamda en gözde mahallelerinden biri olan Yalıköy mahallesi son 4 yıllık dönemde aldığı hizmetlerle bambaşka bir görünüme kavuştu. 

 Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yalıköy mahallesinin Köseli, Kuştepe ve Belice mevkilerine toplamda 1 kilometre beton yol, Köseli ve Karşıyaka mevkilerine 1.2 kilometre sıcak asfalt, Köseli mevkiine 1 adet menfez yapıldı. Yine Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından mevcut olan düğün salonunun tuvaletleri ve elektrik hatları yenilendi, çatısı yeniden yapıldı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Yatırımları kapsamında basketbol sahası, voleybol sahası ve halı sahanın yapımı tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Yalıköy-Sırakovancı-Kutluca grup yolunda 5 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından sahil düzenleme çalışmaları yapıldı. Liman mevkiinde bulunan ve 2022 yılının Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde hasar gören çelik yaya ve araç köprüsü onarılarak yeniden hizmete girdi ayrıca bu köprünün 100 metre yukarısına 2 metre genişliğinde 27 metre uzunluğundaki yaya köprüsü yenilendi. 

OSKİ tarafından Yalıköy ve Medreseönü hattında bulunan içme suyunun arıtımını sağlayan ve 25LT/sn kapasiteli Su Arıtma tesisi yapıldı. 

“ŞEHRİN HER NOKTASINDA HİZMET” 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yalıköy ilçenin imarlı alanlarından kırsal mahallerine vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalıköy mahallemiz turistik konumu ve doğal güzelliği ile bizim önem verdiğimiz mahallelerimizden bir tanesi. Son 4 yıllık dönemde Yalıköy mahallemize  konforlu asfalt yol, konforlu beton yol, spor sahaları, sahil düzenleme çalışmaları başta olmak üzere  ciddi yatırımlar yaptık, bundan sonra yapmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar Yalıköy mahallemize hayırlı olsun." dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YALIKÖY’ÜN, ÇEHRESİ, DEĞİŞTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız